H Dell επενδύει 1 δις δολάρια σε λύσεις τεχνολογίας

12:20 14/5/2011 - Πηγή: PC Nea
H Dell ανακοίνωσε ότι αυξάνει τις επενδύσεις της σε νέες λύσεις τεχνολογίας και υπηρεσίες οι οποίες θα βοηθήσουν τους πελάτες να καινοτομούν και να επιτύχουν στην εικονική εποχή (Virtual Era). Στο τρέχον οικονομικό έτος, η Dell θα επενδύσει 1δις δολάρια για να παρέχει κορυφαίες λύσεις, υπηρεσίες και επιλογές παροχής μέσω cloud για να βοηθήσει τους πελάτες να επωφεληθούν από τις νέες βελτιώσεις στα υπολογιστικά μοντέλα και τη μεταφορά πληροφορίας.


«Η πρόοδος
της τεχνολογίας, οι μέθοδοι παροχής και η μετατόπιση σε μοντέλα ΙΤ που ανατρέπουν τις παραδοσιακές δομές, όπως το cloud, αλλάζουν τους θεμελιώδεις τρόπους λειτουργίας των επιχειρήσεων» ανέφερε ο Steve Schuckenbrock, Πρόεδρος Dell Services. «Με αυτή τη σημαντική μετατόπιση, οι επιχειρήσεις επωφελούνται σε ότι αφορά στο χρόνο εισόδου στην αγορά, την οργανωτική ευελιξία και την ευελιξία στην υπολογιστική ισχύ.

Η Dell ενεργοποιείται για να βοηθήσει τους πελάτες να αξιοποιήσουν αυτά τα οφέλη και με τη σημερινή ανακοίνωση παρέχει πρόσβαση στην ισχύ του cloud σε περισσότερους οργανισμούς και χρήστες. Η Dell έχει πραγματοποιήσει και θα συνεχίζει να επενδύει σημαντικά για να παρέχει τεχνολογία που επιτρέπει στους πελάτες να επιτύχουν στην εικονική εποχή»

«Ενώ δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι η αφαίρεση και η ενοποίηση είναι μη αναστρέψιμες πραγματικότητες στον κλάδο της τεχνολογίας, η αντίληψη της «συνολικής λύσης ενός κατασκευαστή» δεν είναι βιώσιμη, ανέφερε ο Matt Eastwood, group vice president του Enterprise Platform Group της IDC.

«Καθώς οι επιχειρήσεις μεταβαίνουν σε αρχιτεκτονικές επόμενης γενιάς, οι πελάτες θα επιθυμούν να επιβεβαιώσουν ότι μπορούν να ενοποιήσουν απροβλημάτιστα παλαιότερα συστήματα και νέες τεχνολογίες. Ακόμα και εντελώς νέες λειτουργίες θα επιθυμούν να επιβεβαιώσουν ότι οι υποδομές τους μπορούν να χειριστούν ετερογενείς εφαρμογές καθώς η τεχνολογία του σήμερα θα είναι η πεπαλαιωμένη τεχνολογία στο μέλλον»

Παγκόσμια κέντρα δεδομένων επεκτείνουν τις δυνατότητες Cloud Computing
Εντός των επόμενων 24 μηνών, η Dell θα σχεδιάσει πολλαπλά data center υψηλής απόδοσης σε όλο τον κόσμο για να παρέχει στους πελάτες της πρόσβαση σε δημόσιες και ιδιωτικές τεχνολογίες cloud και στις παγκόσμιας κλάσης της δυνατότητες IT outsourcing.

Συνδέοντας τις τεχνολογίες και υπηρεσίες της Dell με τις κορυφαίες δυνατότητες των συνεργατών, τα συγκεκριμένα νέα data center θα επιτρέπουν στους πελάτες να επωφεληθούν από τις λύσεις Υποδομών-, Πλατφόρμας- και Εικονικού Desktop-με μορφή – Υπηρεσίας καθώς και από λύσεις IT outsourcing. Οι πελάτες της Dell θα μπορούν πλέον να:

- Παρέχουν την πρόβλεψη και την ευελιξία κλιμάκωσης και την ευθυγράμμιση του κόστους που απαιτείται για την ανάπτυξη και δοκιμή εφαρμογών ή κλιμάκωση στη φιλοξενία εφαρμογών μέσω ευέλικτου μοντέλου «Υπολογισμού-ως-Υπηρεσίας»

- Διαθέτουν απεριόριστους αποθηκευτικούς πόρους για περιβάλλοντα παραγωγής, για backup εκτός γραφείων και
Keywords
Τυχαία Θέματα