H AirLive παρουσίασε τη δικτυακή κάμερα εξωτερικού χώρου OD-2060HD

22:32 24/1/2012 - Πηγή: PC Nea
Η AirLive παρουσίασε τη νέα της δικτυακή εξωτερική κάμερα OD-2060HD. Η κάμερα έχει την πιστοποίηση IP66, ενώ είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και στην κακομεταχείριση.
Η ποιότητα βίντεο της AirLive OD-2060HD ανέρχεται στα 1080P@30fps, το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να παράγει μια καθαρή και λεπτομερή εικόνα. Διαθέτει 6 φορές μεγαλύτερη ανάλυση συγκριτικά με μια κλασική κάμερα CCTV.


Ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των συστημάτων παρακολούθησης μεγάλης ανάλυσης, όπως η νέα κάμερα της AirLibe, είναι η δυνατότητα τους να συλλάβουν περισσότερες λεπτομέρειες σε κάθε καρέ, κάτι που είναι χρήσιμο, μεταξύ άλλων, στην αναγνώριση προσώπων. Ο νέος αισθητήρας CMOS προσφέρει μια πιο ομαλή και καθαρή ποιότητα βίντεο, στα 30fps.

Η υποστήριξη του PTZ σημαίνει ότι η κάμερα μπορεί να καλύψει μια μεγαλύτερη περιοχή, έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χώρους παρκινγκ, αποθήκες, κτίρια, κατασκευές και αλλού.

Επιπλέον η AirLive OD-2060HD μπορεί να καταγράψει καθαρές εικόνες σε οποιοσδήποτε συνθήκες φωτισμού και υπό οποιοδήποτε γωνία. Η ανθεκτικότητα της σας εξασφαλίσει ότι θα αντισταθεί σε όποιο επιχειρήσει να την καταστρέψει.

Η υποστηρίζει επίσης το CamPro Express, ένα πρόγραμμα παρακολούθησης που περιλαμβάνεται στη συσκευασία και σας επιτρέπει να δείτε και να γράψετε ταυτόχρονα πολλαπλές εικόνες «ζωντανά».

Χρησιμοποιώντας πολλές OD-2060HD s με το CamPro Express, μπορείτε να κτίσετε ένα σύστημα παρακολούθησης διαφορετικών περιοχών.

Περισσότερες πληροφορίες για την κάμερα μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://www.airlive.com/product/product_3.php?pdid=PD1320216496242

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα