GameWorld Trade: Live παρουσιάσεις και διαγωνισμοί στο πρώτο event ανταλλαγής video games στην Ελλάδα

12:14 5/4/2014 - Πηγή: PC Nea
Το GameWorld.gr είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει το GameWorld Trade. Το πρώτο event ανταλλαγής video games στην Ελλάδα.

Αύριο Κυριακή 6 Απριλίου από τις 18:00 έως τις 22:00 στο Mike’s Irish Bar (Συνόπης 6, Αμπελόκηποι, Πύργος Αθηνών) οι gamers μπορείτε να προσέλθετε, να ανταλλάξετε αν θέλετε games που δεν
χρειάζεστε, να δείτε live on stage παρουσιάσεις νέων games και να συμμετάσχετε σε διαγωνισμούς. Φυσικά το event είναι ανοιχτό ακόμα και για εκείνους που δεν έχουν games για να ανταλλάξουν!

Δωροθέτες του event θα είναι η Zegetron η οποία θα χαρίσει 3 Razer DeathAdder mouse, η Sony με 15 PS4 και PS3 games, η SteelSeries και οι εταιρείες Otakustore.gr, CD Media και Tokotoukan.gr που θα μοιράσουν άφθονα αξεσουάρ και t-shirts.

Στη σκηνή θα μιλήσουν ο Zok, youtuber στο SxedioB που είναι το μεγαλύτερο gaming κανάλι στην Ελλάδα, ο Λεωνίδας Πέπλης (κανάλι LeonPep), οι ArcadeReplay και οι συντάκτες του GameWorld.gr. Η είσοδος είναι ελεύθερη και σε 300 τ.μ. χώρου, η συνέχεια θα είναι αντάξια του GameWorld Party που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία τον Σεπτέμβριο γεμίζοντας το Mike’s Irish Bar.

Δείτε το τρέιλερ της ανακοίνωσης και διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες στο GameWorld.gr με το πρόγραμμα και όλα τα δώρα που θα μοιραστούν.

Κυριακή 18:00-22:00, οι gamers πάνε κόντρα στην κρίση, γνωρίζονται και διασκεδάζουν, καθώς η καρδιά του gaming χτυπάει στο Mike’s Irish Bar.
Είσοδος: Ελεύθερη
Keywords
Τυχαία Θέματα