Fujitsu: πρώτη σε πωλήσεις scanners στην Ελλάδα

16:15 13/4/2011 - Πηγή: PC Nea
Και πάλι, πρώτη σε πωλήσεις scanners στην Ελλάδα ανακηρύσσεται η FUJITSU, σύμφωνα με τα αποτελέσματα για το 2010. Συγκεκριμένα, το μερίδιο των πωλήσεων των Fujitsu scanners στην ελληνική αγορά ανέρχεται σε ποσοστό 63,5%, με τον επόμενο προμηθευτή να ακολουθεί με μερίδιο πωλήσεων 21,9%, σύμφωνα με έρευνα της InfoSource, η οποία ανακοινώθηκε στις 7 Μαρτίου,
2011.

Η Fujitsu Technology Solutions, μέσω των εξειδικευμένων συνεργατών της, παρέχει μια σειρά από ολοκληρωμένες λύσεις σάρωσης όπως η Διαχείριση Παραστατικών, Διαχείριση Επιταγών, Διαχείριση Ερωτηματολογίων κλπ. Με τις παρεχόμενες ολοκληρωμένες λύσεις, η Fujitsu βοηθάει τους πελάτες της να επιταχύνουν τις διαδικασίες τους, να επιτύχουν σημαντική μείωση του κόστους και να παρέχουν μια αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση πελατών.

Ο κ. Διονύσης Μιχαλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Fujitsu Technology Solutions στην Ελλάδα δήλωσε: “είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα για τις πωλήσεις scanners του 2010. Η υπεροχή της εταιρίας βασίζεται τόσο σε ποιοτικά προϊόντα, όσο και στις συνεχής προσπάθειες μας να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις προστιθέμενης αξίας για μια αξιόπιστη, ευέλικτη και δυναμική πληροφοριακή υποδομή βασισμένη στις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας”.

Περισσότερες πληροφορίες για τους scanners μπορείτε να δείτε εδώ

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα