Foxit Reader: σχολιάστε τα PDFs σας

03:45 26/3/2011 - Πηγή: PC Nea
Η νέα δωρεάν έκδοση του Foxit Reader προσφέρει αρκετές λειτουργίες οι οποίες έως τώρα ήταν διαθέσιμες μόνο στην εμπορική του έκδοση. Όπως είναι τα εργαλεία σχολιασμού και εισαγωγής σημειώσεων σε ένα έγγραφο.

Ο μικρός και ευέλικτος Foxit Reader αποτελεί μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση έναντι του Adobe Acrobat Reader.
Και στην τέταρτη έκδοση του ο κατασκευαστής, η αμερικανική εταιρεία Foxit Software δηλαδή, έχει ενσωματώσει λειτουργίες για τις οποίες θα έπρεπε κανείς να πληρώσει έως τώρα. Το πρόγραμμα είναι συμβατό με τις 32μπιτες και 64μπιτες εκδόσεις των Windows XP, Vista και 7.

Σε σχέση με το Acrobat, ο Foxit Reader σε κερδίζει με την ταχύτητα του. Κάτι που δεν αλλάζει και στη νέα έκδοση παρότι έχουν προστεθεί μερικές λειτουργίες. Οι οποίες αφορούν τη δυνατότητα εισαγωγής κειμένου, το σχολιασμό και η συμπλήρωση φορμών. Ένα άλλο σημείο το οποίο έχει βελτιωθεί είναι η ασφάλεια. Το λεγόμενο "Safe Mode" αποτρέπει την εκτέλεση όλων των εντολών που περιέχονται σε ένα PDF εμποδίζοντας τη διείσδυση malware.


Mε τον Foxit Reader 4.3.1.0323 αντιμετωπίστηκε, σύμφωνα με το σχετικό Changelog, ένα πρόβλημα το οποίο σχετίζεται με ένα αναπάντεχο "κρέμασμα" του προγράμματος, όταν ανοίγετε κάποιο ειδικά διαμορφωμένο αρχείο PDF.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Foxit Reader, PDFs,