Foro.gr: Το νέο portal φορολογικής ενημέρωσης

17:22 6/3/2012 - Πηγή: PC Nea
Το www.foro.gr ξεκινά τη λειτουργία του, φέρνοντας σε επαφή μέσω Διαδικτύου τους Έλληνες φοροτεχνικούς με όλους τους πολίτες.

Το νέο site προσφέρει πλήρη και καθημερινή οικονομική ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις στην ελληνική και τη διεθνή οικονομία, τον τραπεζικό κλάδο, τα ασφαλιστικά/ εργασιακά θέματα, τις ειδήσεις αναφορικά με τη φορολογία φυσικών και νομικών προσώπων, τα νέα
και τις οργανωτικές αλλαγές στις μεγάλες επιχειρήσεις, ενώ δεν λείπει και η ενημέρωση για τα τεχνολογικά νέα που οφείλει να γνωρίζει ο σύγχρονος επιχειρηματίας.

Το www.foro.gr φιλοδοξεί να αποτελέσει τη μοναδική ζωντανή κοινότητα χρηστών του Διαδικτύου για φορολογικά θέματα, όπου οι φορολογούμενοι θα μπορούν να ζητήσουν απαντήσεις σε όλα τα οικονομικά ερωτήματα τους.

Ο πολίτης μπορεί να μάθει όλα όσα επιθυμεί για μία ευρεία γκάμα φορολογικών ζητημάτων όπως είναι τα Ακίνητα, τα Αυτοκίνητα, οι Κληρονομιές/Γονικές παροχές, οι Αγοραπωλησίες/Μεταβιβάσεις, η Φορολόγηση των Ελεύθερων Επαγγελματιών, των Επιχειρήσεων (Α.Ε., Ε.Π.Ε., Ο.Ε. κλπ), οι Ρυθμίσεις οφειλών, η Οικονομική δραστηριότητα από και προς το εξωτερικό, ο Υπολογισμός συντάξεων, τα Εργασιακά και οι εισφορές, ο ΦΠΑ, οι Αποδείξεις, οι Φορολογικές Δηλώσεις, τα Επιδόματα, οι Ελαφρύνσεις και Απαλλαγές κ.ά. Στο www.foro.gr ο επισκέπτης μπορεί να βρει εκτός από τις καθημερινές ειδήσεις και τις ερωταπαντήσεις για φορολογικά θέματα, συνεντεύξεις, σχόλια και άρθρα ειδικών.

Το www.foro.gr αποτελεί μία ανοιχτή ευκαιρία για τους φοροτεχνικούς προκειμένου να αποκτήσουν διαδικτυακή παρουσία για την άμεση, καθημερινή επαφή τόσο με τους υπάρχοντες όσο και με τους εν δυνάμει πελάτες τους. Το περιεχόμενο του www.foro.gr εμπλουτίζεται διαρκώς, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει και την παρουσία του στο Twitter, στο @foro_gr.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα