FedEx: app αναδεικνύει τις παγκόσμιες επιχειρηματικές τάσεις για το 2015

10:53 20/3/2015 - Πηγή: PC Nea
Η FedEx Corp. ανακοίνωσε τη διάθεση της εφαρμογής Access – ενός ψηφιακού περιοδικού με ιδέες, τάσεις, πρόσωπα, πολιτικές και τοποθεσίες που καθορίζουν ευκαιρίες συνεργασίας, εμπορικής διασύνδεσης και επιχειρηματικότητας στις παγκόσμιες αγορές για το 2015.

«Στη FedEx, παρακολουθούμε συνεχώς τις αλλαγές στις ανάγκες των πελατών μας και αναλύουμε τις οικονομικές τάσεις ανά την υφήλιο. Το Access
περιέχει αυτήν την γνώση και δίνει το έναυσμα για σημαντικές συζητήσεις σχετικά με τις τάσεις που επηρεάζουν την επιχειρηματικότητα. Ένας πιο ανοικτός και διασυνδεδεμένος κόσμος διευκολύνει την ευημερία των επιχειρήσεων», δήλωσε σχετικά ο Raj Subramaniam, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος για το παγκόσμιο marketing και τις επικοινωνίες στη FedEx.

«Το επιχειρείν έχει αλλάξει ριζικά. Παγκόσμιες τάσεις επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις συναλλάσσονται και επικοινωνούν, είτε βρίσκονται στην ίδια πόλη είτε τις χωρίζουν ήπειροι. Η FedEx καινοτομεί για μια ακόμη φορά, αναγνωρίζοντας πως τεχνολογικές εξελίξεις και τάσεις, όπως το Internet of Things, είναι μέρος της παγκόσμιας επιχειρηματικότητας.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο που προσφέρει η FedEx, για να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα και τη βιωσιμότητά τους στις διεθνείς αγορές», δήλωσε ο Δημήτρης Κατσαδάκης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της Orbit Couriers, επίσημης αντιπροσώπου της FedEx στην Ελλάδα.

Η εφαρμογή Access έχει θέμα, για το 2015, «Το Σταυροδρόμι για Οπουδήποτε» και εξετάζει πώς εικονικά και φυσικά δίκτυα αλληλεπιδρούν με τρεις τάσεις: την καινοτομία, τη ραγδαία ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα, και τις διακυμάνσεις στην οικονομική σταθερότητα. Η φετινή έκδοση περιλαμβάνει, επίσης, μια ευρεία σειρά από άρθρα σε θέματα όπως τα smart cities, το unbanking, η κυκλική οικονομία κ.α.

Η εφαρμογή Access είναι διαθέσιμη για συσκευές iPad, Kindle Fire και Android και προσφέρει ένα δυναμικό και διαδραστικό περιβάλλον, που περιλαμβάνει βίντεο και παρουσιάσεις.
Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο http://access.van.fedex.com

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή δωρεάν ως εξής:
Google / Apple / Amazon

Η FedEx αντιπροσωπεύεται στην Ελληνική αγορά αποκλειστικά από την Orbit Couriers, εταιρεία του Ομίλου Ορφέας Βεϊνόγλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα