Escape Reality and Play Games @ ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

21:54 11/5/2015 - Πηγή: PC Nea
Ο Τομέας Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στο πλαίσιο του Xinis Education Festival ’15, παρουσίασε δύο πολύ ενδιαφέροντα σεμινάρια αφιερωμένα στην πληροφορική, την τεχνολογία και το gaming.

Την Τρίτη 05 Μαΐου 2015 στις 15.00, πραγματοποιήθηκε από τον κύριο Νεκτάριο Κοτρίδη, Μηχανικό Πληροφορικής, το σεμινάριο με θέμα: «Διαγωνισμός σχεδίασης παιχνιδιών».
Μας μίλησε για τη δομή σχεδίασης των video games, τι πρέπει να έχει ένα παιχνίδι για να έχει απήχηση και πως έχει εξελιχθεί το gaming τα τελευταία χρόνια. Το σεμινάριο φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα διαλέξεων ΔΙ.Κ.Ε.Π., στον 4ο όροφο του κτιρίου ΒΙΕΝΝΗ, Εγνατία 2-4.
Την Τετάρτη 06/05 στις 11.00, εκπρόσωπος της εταιρείας Safemarket, μας παρουσίασε το σεμινάριο με θέμα: «Παρουσίαση Δραδραστικών παιχνιδιών» το οποίο είχε σκοπό να μας συστήσει το online quiz Flooxi. Κάνοντας click στην επίσημη σελίδα http://flooxi.com/ βρήκαμε πολύ ενδιαφέροντα quiz τα οποία έχουν και έπαθλο. Το σεμινάριο έγινε στην αίθουσα διαλέξεων ΔΙ.Κ.Ε.Π., στον 4ο όροφο του κτιρίου ΒΙΕΝΝΗ, Εγνατία 2-4.
Σε όλους τους συμμετέχοντες, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!
Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival 2015 και αποκτήστε το V.I.P. PASS με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2015.
Keywords
Τυχαία Θέματα