Ericsson: το όραμα της Διαδικτυωμένης Κοινωνίας στο TEDXAthens

11:51 29/11/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Ericsson Hellas συμμετέχει ενεργά ως Χορηγός στο πρωτοποριακό, παγκόσμιο εργαστήρι ιδεών TedxAthens 2011. Παρουσιάζει το όραμά της για τη ‘Διαδικτυωμένη Κοινωνία’ (Networked society) στο TEDxAthens, εκεί που συγκεντρώνονται εμπνευσμένοι άνθρωποι και δημιουργικά μυαλά.
Η Ericsson Hellas στηρίζει ενεργά ως Χορηγός το ΤΕDxAthens 2011, γιατί εκεί προάγονται η καινοτομία, η δημιουργικότητα
και η διάδοση πρωτοπόρων ιδεών.

Οι συμμετέχοντες στο TEDxAthens μέσω της Ericsson θα έχουν την ευκαιρία να διαμορφώσουν, όπως φαντάζονται, τη Διαδικτυωμένη Κοινωνία, καταθέτοντας την άποψή τους και συμμετέχοντας ενεργά στο workshop που θα διενεργηθεί κατά τη διάρκεια του διαλλείματος της εκδήλωσης.

Κατά τη διάρκεια του workshop, ο κ. Τάσος Παγκάκης, Head of Communications Hub North Balkans & South East Mediterranean Ericsson θα κάνει μια σύντομη εισαγωγή για την ουσία της Διαδικτυωμένης Κοινωνίας και για το συναρπαστικό τρόπο ζωής που μας επιφυλάσσει μέσα από τις πρακτικές εφαρμογές της.

Το φετινό ΤΕDxAthens θα λάβει χώρα το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος και το θέμα του είναι «The Art of Disruption - Η Τέχνη της Ανατροπής».

To TEDxAthens ξεκίνησε την δράση του το 2009 και είναι μια από τις πρώτες TEDx εκδηλώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Στόχος του είναι να αναδείξει και να προωθήσει την εμπειρία του TED σε τοπικό επίπεδο, παρουσιάζοντας ομιλητές που εμπνέουν με τις ιδέες, τα οράματα και τα επιτεύγματά τους.
ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα