EasyNote TSX: αξεπέραστο στιλ από την Packard Bell

06:30 5/5/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Packard Bell ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου Packard Bell EasyNote TSX. Το νέο notebook 15,6 ιντσών εμπλουτίζει τη σειρά Packard Bell EasyNote TS με μια στιλιστική επιλογή που έχει στόχο να κατακτήσει και τους
πιο απαιτητικούς χρήστες στο θέμα του στιλ και της προσωπικότητας.

Το Packard Bell EasyNote TSX πραγματικά ξεχωρίζει από τα άλλα μοντέλα της σειράς Packard Bell EasyNote TS, τόσο στο χρώμα, όσο και στο μοτίβο1. Το Packard Bell EasyNote TSX υιοθετεί το κομψό φινίρισμα και το καμπυλόγραμμο βιομηχανικό σχέδιο της σειράς EasyNote S. Ωστόσο, το ιδιαίτερο χάλκινο μελί χρώμα του, εξαιρετικά κομψό και πρωτότυπο, που αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο με το κυματιστό μοτίβο, δίνει μια συνολική αίσθηση μοναδικότητας.

Μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια έχει δοθεί επίσης στο σχεδιασμό του εσωτερικού. Το χρώμα και το μοτίβο του καλύμματος αναπαράγεται στο στήριγμα παλάμης. Τα μαύρα πλήκτρα έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι πλήρως ευανάγνωστα και να δημιουργούν μια ευχάριστη αντίθεση με την ασημένια βάση του πληκτρολογίου και το χάλκινο-μελί στήριγμα παλάμης.

Τέλος, το touchpad πολλαπλών κινήσεων σας επιτρέπει άνετη πληκτρολόγηση και εύκολη μεγέθυνση, περιστροφή, πλοήγηση και περιήγηση χρησιμοποιώντας δυο μόνο δάχτυλα.

Το Packard Bell EasyNote TSX είναι ιδανικό για τις καθημερινές εργασίες αφού προσφέρει απόλυτη άνεση. Η πρόσβαση σε εφαρμογές και λειτουργίες που χρησιμοποιείτε συχνά με ένα απλό κλικ είναι δυνατή χάρη στα πλήκτρα αφής ενός κλικ, τα οποία είναι τοποθετημένα και προσαρμοσμένα σε καθένα από τα πλήκτρα λειτουργίας: δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, αναπαραγωγή, διακοπή, αύξηση ή μείωση της έντασης του ήχου και πολλά περισσότερα.

Η συνεχής επικοινωνία ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη. Έχετε δυνατότητα πλήρους κοινωνικής δικτύωσης με την εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης της Packard Bell, η οποία σας συνδέει στις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες κοινωνικής δικτύωσης με το πάτημα ενός πλήκτρου: συνδεθείτε με τους φίλους σας στο Facebook, παρακολουθήστε και μοιραστείτε βίντεο στο YouTube ή ανεβάστε τη συλλογή φωτογραφιών σας στο Flickr.

Με το δίκτυο Wi-Fi μπορείτε να συνδεθείτε ασύρματα παντού. Η σύνδεση με ψηφιακές συσκευές μικρής εμβέλειας είναι ευκολότερη και ταχύτερη από ποτέ, χάρη στην τεχνολογία Bluetooth2. Η ενσωματωμένη κάμερα3 και το μικρόφωνο επιτρέπουν την άμεση συνομιλία υψηλής ανάλυσης με τους φίλους και την οικογένειά σας και σας κάνουν να νιώθετε πιο κοντά τους, όπου κι αν βρίσκεστε.

Το νέο Packard Bell EasyNote TSX εμπλουτίζει την ψηφιακή σας ζωή με βελτιωμένες δυνατότητες υλικού και πλούσιο λογισμικό. Χάρη στην πλήρη έκδοση του λογισμικού Adobe Photoshop Elements 9, μπορείτε εύκολα να οργανώσετε και να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας ή να δημιουργήσετε εντυπωσιακά φωτογραφικά εφέ, σύμφωνα με την έμπνευσή σας.

Το Packard Bell EasyNote TSX διαθέτει τη νέα μικροεφαρμογή “Cyberlink MediaEspresso 6”, τον ταχύτερο μετατροπέα πολυμέσων γενικού τύπου.
Keywords
Τυχαία Θέματα