EMC World Ημέρα 1η: Τα νέα περιληπτικά

07:52 23/5/2012 - Πηγή: PC Nea
Η νέα οικογένεια των συστημάτων Enterprise Storage EMC VMAX επιταχύνει τη μετάβαση προς το υβριδικό Cloud

νέα οικογένεια εταιρικών συστημάτων EMC VMAX , αποτελείται από μια σειρά ισχυρών, αξιόπιστων και έξυπνων λύσεων αποθήκευσης δεδομένων, για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, οι οποίες δημιουργούν το δικό τους υβριδικό Cloud.

-H
οικογένεια VMAX περιλαμβάνει το νέο VMAX 40K, ένα επαναστατικό σύστημα με απόδοση έως και 3X υψηλότερη, και αξιοποιήσιμη χωρητικότητα 2X μεγαλύτερη από οποιοδήποτε άλλο σύστημα της αγοράς.

-Tο νέο Unisphere for VMAX συγκεντρώνει και απλοποιεί τις λειτουργίες διαχείρισης των συστημάτων της οικογένειας VMAX.

-Το Federated Tiered Storage (FTS) for VMAX, είναι μια νέα, δωρεάν λειτουργία, μέσω της οποίας οι συστοιχίες εξωτερικών μέσων αποθήκευσης μπορούν να χρησιμοποιούνται είτε ως δεξαμενές πρόσθετης χωρητικότητας για τη λειτουργία FAST VP (Fully Automated Storage Tiering for Virtual Pools), είτε ως – διαχειρίσιμες - συσκευές pass-through.

“Σήμερα, στον κλάδο του ΙΤ το υβριδικό Cloud και τα Big Data αποτελούν τις δύο πιο ισχυρές μεταρρυθμιστικές τάσεις. Όλο και περισσότεροι επαγγελματίες της πληροφορικής αγκαλιάζουν τις δύο αυτές τεχνολογίες που επιτρέπουν μια πιο έξυπνη και αποδοτική λειτουργία των επιχειρήσεων. Με τις σημερινές ανακοινώσεις, η οικογένεια high-end λύσεων VMAX ενισχύεται με νέες δυνατότητες σε επίπεδο hardware και software, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αυτό ακριβώς το περιβάλλον των υβριδικών Cloud. Καθώς ο κλάδος του IT, χάρη στις τεχνολογίες του cloud και των Big Data, ξεκινά μια από τις πλέον μεταρρυθμιστικές περιόδους της ιστορίας του, η οικογένεια των κορυφαίων συστημάτων της αγοράς, VMAX, συνεχίζει να δίνει τον τόνο στο χώρο του high-end storage.”
Brian Gallagher, Πρόεδρος, Enterprise Storage Division της EMC

Το EMC VPLEX διαμορφώνει νέα επίπεδα διαθεσιμότητας και προστασίας για τα δεδομένα των υβριδικών Cloud
-Πρόσθετες βελτιώσεις στο περιβάλλον λειτουργίας του EMC VPLEX™ αυξάνουν την απόδοση κατά 40% και διπλασιάζουν τις δυνατότητες επέκτασης, σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. Έτσι, το VPLEX μπορεί τώρα να παρέχει στους πελάτες ακόμη μεγαλύτερη διαθεσιμότητα, καλύτερες επιδόσεις και απλούστερη διαχείριση.

-Χάρη στο RecoverPoint και το VPLEX, η EMC είναι η μόνη εταιρεία στην αγορά που προσφέρει λύσεις υψηλής διαθεσιμότητας για την προστασία κέντρων μηχανογράφησης που περιλαμβάνουν τρία sites σε διάταξη active/active και περιβάλλον υβριδικού Cloud.

Ο νέος αυτός συνδυασμός προσφέρει την πρώτη και μόνη λύση της αγοράς που καλύπτει μηχανογραφικά κέντρα active-active με παράλληλη προστασία από ενδεχόμενη καταστροφή, μέσω ενός τρίτου απομακρυσμένου site, εξασφαλίζοντας στους πελάτες τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας VPLEX AccessAnywhere™, όσον αφορά την υψηλή διαθεσιμότητα, και την ολοκληρωμένη προστασία ProtectEverywhere™ που προσφέρει το RecoverPoint για όλα τα μέσα αποθήκευσης, είτε αυτά είναι της EMC
Keywords
Τυχαία Θέματα