Dell Inspiron Duo: netbook και Tablet PC σε μία συσκευή

19:25 29/3/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Dell παρουσίασε το Inspiron Duo, το πρώτο netbook της αγοράς που μεταμορφώνεται στιγμιαία σε ένα πλήρες tablet PC με προχωρημένο design και αυξημένες δυνατότητες.

Το Inspiron Duo διαθέτει μια μοναδική σχεδιαστική καινοτομία που του επιτρέπει να μεταμορφώνεται στιγμιαία από ένα ισχυρό netbook
σε ένα πλήρες tablet PC. Με αυτόν τον τρόπο συνδυάζει την αμεσότητα ενός tablet PC με τη λειτουργικότητα ενός netbook.

Το πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο διευκολύνει στο μέγιστο την πληκτρολόγηση ενώ η οθόνη αφής δίνει άμεσο έλεγχο σε όλες τις λειτουργίες της συσκευής με ένα άγγιγμα. Η αλλαγή από netbook σε tablet PC γίνεται στιγμιαία περιστρέφοντας απλά την οθόνη και κλείνοντας το καπάκι του netbook.

Το Inspiron Duo είναι ιδανικό για όσους θέλουν να συνδυάσουν την ψυχαγωγία και την εργασία αλληλεπιδρώντας με μια συσκευή πλούσια σε χαρακτηριστικά και καινοτομίες. Ταινίες, μουσική, φωτογραφίες, social networks αλλά και η πρόσβαση στα email και στα αρχεία σας είναι ένα κλικ μακριά.

Καινοτομίες και ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά
Το Dell Inspiron Duo είναι το νέο μέλος της οικογένειας φορητών υπολογιστών της Dell που εισάγει καινοτομικά στοιχεία όπως η περιστρεφόμενη οθόνη αφής που εντυπωσιάζει και διευκολύνει την καθημερινότητά σας.

Το Inspiron Duo βασίζεται στην πλατφόρμα Windows 7 Home Premium και διαθέτει ισχυρό διπύρηνο dual-core επεξεργαστή Intel Atom N550 (1.5GHz) με σκληρό δίσκο 320GB για να αποθηκεύετε αρχεία, φωτογραφίες και όλη σας τη μουσική. Η RAM 2GB DDR3 εξασφαλίζει ότι το Inspiron Duo θα ανταποκρίνεται εγκαίρως σε κάθε σας απαίτηση.

Η οθόνη αφής είναι 10.1 ιντσών HD (1366x768) με τεχνολογία multi-touch για να μπορείτε να ελέγχετε όλες τις λειτουργίες της συσκευής με τα δάχτυλά σας. Η τεχνολογία HD σας επιτρέπει να βλέπετε περιεχόμενο (ταινίες και βίντεο) σε υψηλή ανάλυση είτε βρίσκεστε στον καναπέ, το γραφείο ή το δρόμο.

Στο πάνω τμήμα της συσκευής υπάρχει ενσωματωμένη κάμερα 1.3MP και ψηφιακό μικρόφωνο που διευκολύνουν την επικοινωνία και το videochat με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τους συνεργάτες σας.

Στην αριστερή πλευρά του Inspiron Duo υπάρχουν δύο καπάκια που όταν ανοίξουν αποκαλύπτουν είσοδο για ακουστικά και δύο θύρες USB 2.0 για τη σύνδεση περιφερειακών συσκευών. Η σύνδεση με τρίτες συσκευές γίνεται και ασύρματα μέσω Bluetooth 3.0 ή Wi-Fi 802.11 b/g/n.

Στιγμιαία μεταμόρφωση από netbook σε tablet PC
Όταν το Inspiron Duo είναι σε λειτουργία netbook ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του και τη χρηστικότητα που προσφέρει το πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο. Μπορείτε να γράψετε κείμενα, να μπείτε στο Facebook, το Twitter και τις άλλες social υπηρεσίες και παράλληλα να ακούτε μουσική ή να βλέπετε βίντεο χάρη στις multitasking δυνατότητες που σας δίνουν τα Windows 7 Home Premium σε συνδυασμό με τον ισχυρό επεξεργαστή.

Αν και το Dell Inspiron Duo μοιάζει με ένα συμβατικό netbook όταν είναι τοποθετημένο πάνω σε ένα γραφείο ωστόσο ο ά
Keywords
Τυχαία Θέματα