Caremarket.gr: Το πρώτο καινοτόμο - online σούπερ μάρκετ

01:23 10/1/2013 - Πηγή: PC Nea
Με 24ωρη λειτουργία, 9.000 κωδικούς προϊόντων, καθημερινές προσφορές για τους καταναλωτές, η Μαρινόπουλος Α.Ε. εγκαινίασε από τις αρχές του έτους το Caremarket.gr, ένα καινοτόμο διαδικτυακό ελληνικό σούπερ μάρκετ, το οποίο χάρις στην εξελιγμένη τεχνολογία που ενσωματώνει, προσφέρει ταχύτητα, ποιότητα και φιλικότητα προς το χρήστη του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η Μαρινόπουλος
Α.Ε., σε συνεργασία με την Caremarket.gr, εταιρεία η οποία έχει αναλάβει την υποστήριξη του ηλεκτρονικού της καταστήματος, επενδύει στο ηλεκτρονικό εμπόριο, καθιερώνοντας στην Ελλάδα το σούπερ μάρκετ του μέλλοντος, μια νέα - online υπηρεσία, η οποία βασίζεται στο δίπτυχο «εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων» και μετατρέπει τα ψώνια σε μια ξεκούραστη δραστηριότητα που μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή από το σπίτι ή το γραφείο.

Μέσω του συγκεκριμένου καταστήματος οι καταναλωτές μπορούν να έχουν πρόσβαση από τον υπολογιστή τους σε περισσότερα από 9.000 προϊόντα, εύκολα, άμεσα και γρήγορα, αλλά και συγχρόνως να επωφεληθούν από τις καθημερινές προσφορές και τις χαμηλές τιμές που τους προσφέρει η Μαρινόπουλος Α.Ε..

Οι αγορές προϊόντων μέσω του www.caremarket.gr γίνεται σε τρεις φάσεις:

-Ένας εκπαιδευμένος υπάλληλος φροντίζει για την παραγγελία, την οποία «υποδέχεται» ηλεκτρονικά.
-Κάθε παραγγελία οργανώνεται σε κιβώτια, με τα φρέσκα και κατεψυγμένα προϊόντα να παραδίδονται σε ειδικές συσκευασίες.
-Η μεταφορά γίνεται από ειδικά φορτηγά ψυγεία ώστε να διατηρείται τη φρεσκάδα των τροφίμων.
-Η παράδοση δρομολογείται την ώρα και ημέρα που έχει επιλέξει ο καταναλωτής.
-Για παραγγελίες άνω των 150 ευρώ δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση μεταφορικών.
-Η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι 24ωρη.

Διαθέτοντας 50 χρόνια εμπειρίας στο λιανεμπόριο, η Μαρινόπουλος Α.Ε. παρουσιάζει στους καταναλωτές το πρώτο ελληνικό online σουπερ μαρκετ, και τους προτρέπει να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια διαφορετική αγοραστική εμπειρία, που φέρνει το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς τους κυριολεκτικά μέσα στο σπίτι τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα