British Film Romance Quiz

02:57 21/1/2016 - Πηγή: PC Nea
Η Links of London παρουσιάζει με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου έναν διαδραστικό διαγωνισμό, o οποίος έρχεται να πλαισιώσει τις εορταστικές συλλογές της για τη συγκεκριμένη ημέρα.
Από τις 20 Ιανουαρίου μέχρι και την ολοκλήρωση του διαγωνισμού στις 13 Φεβρουαρίου, συμμετέχοντες από όλες τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται το brand θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν δώρα, λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό
«British Film Romance Quiz» στο www.linksoflondonvalentine.com.

Συνολικά, 15 νικητές θα διεκδικήσουν ασημένια κολιέ από τη συλλογή Kindred Soul και κόκκινα μανικετόκουμπα Enamel Guilloche. Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να απαντήσουν σε 4 ερωτήσεις που αντλούν έμπνευση από αποσπάσματα βρετανικών ρομαντικών ταινιών. Στο τέλος του κουίζ και έχοντας επιλέξει το αγαπημένο του απόσπασμα, ο κάθε ένας μπορεί να δημιουργήσει την προσωπική του επιστολή αγάπης, με μήνυμα «Say it with Links of London», και να τη στείλει στο αγαπημένο του πρόσωπο μέσω email ή social media. Η υλοποίηση του διαγωνισμού έγινε από τη Fluid Media, σε δημιουργική ιδέα της Folli Follie.
#
Keywords
Τυχαία Θέματα