Βουλγαρία - Στους Έλληνες σκιέρ εναποθέτουν τις ελπίδες τους για τη χειμερινή περίοδο, οι Βούλγαροι ξενοδόχοι - Δημοσίευμα

Στους Έλληνες σκιέρ, αλλά και τους επισκέπτες από τη Σερβία, τη Ρουμανία και την Αλβανία, που θα προτιμήσουν τη φετινή, χειμερινή περίοδο τα βουλγαρικά χιονοδρομικά κέντρα, εναποθέτουν τις ελπίδες τους, οι Βούλγαροι ξενοδόχοι, υπογραμμίζεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας της Σόφιας "Ντέβνικ", με τίτλο "Οι γείτονες τραβάνε προς τα πάνω τον χειμερινό τουρισμό".

Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, "ο χειμερινός τουρισμός της Βουλγαρίας αρχίζει να συνέρχεται σιγά - σιγά από την κρίση.
Οι ξενοδόχοι στα μεγάλα θέρετρα περιμένουν αύξηση των αφίξεων από περισσότερες
χώρες στη νέα σεζόν, ενώ εναποθέτουν τις ελπίδες τους για πετυχημένη σεζόν, κατά κύριο λόγο, στους τουρίστες από τις γειτονικές Ελλάδα, Σερβία, Ρουμανία αλλά και από την Αλβανία, η οποία είναι η τελευταία "ανακάλυψη" του κλάδου".
Πρόσθετοι λόγοι για την αισιοδοξία των ξενοδόχων είναι - σύμφωνα με το δημοσίευμα - το πλούσιο πρόγραμμα των αθλητικών εκδηλώσεων στο Μπάνσκο και η διευκόλυνση της πρόσβασης μέχρι το χιο
Keywords
Τυχαία Θέματα