Το γαρ πολύ της θλίψεως...

...ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ...ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΚΑ!

Σε εκδήλωση που οργάνωσε στο Σικάγο μια σλαβική οργάνωση βραβεύτηκαν ο πρωθυπουργός της Σλοβενίας Γιάνεζ Γιάνσα αλλά και ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταούτογλου, παρουσία μάλιστα και του προέδρου των Σκοπίων.
Ο κ. Νταβούτογλου δήλωσε ότι παίρνει το βραβείο της σλαβικής οργάνωσης εξ ονόματος 75 εκατομμυρίων Τούρκων φίλων της περιοχής των Σκοπίων
και πρόσθεσε ότι η χώρα του θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα της περοχής αυτής και το δικαίωμα επιλογής του λαού της χώρας οπουδήποτε στον κόσμο!!(ως διεθνής νταβατζής της).

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας είπε ακόμη ότι η περιοχή των Σκοπίων κατα την γνώμη του πρέπει να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ με το "συνταγματικό της" όνομα και οτι η Τουρκία, πάντα, ακόμη και στον επόμενο αιώνα, την επόμενη χιλιετία, θα χρησιμοποιεί το συνταγματικό όνομα της περιοχής που θέλουν ο Γκρούεφσκι(Γρόϊος) και ορισμένοι άλλοι.

“Δεν είμαι μόνο μεγάλος και ειλικρινής φίλος της Μακεδονίας, αλλά επίσης Μακεδόνας”, ειπε ο "κάπτεν" Νταβούτογλου προσθέτοντας ότι η φιλία των δύο περιοχών θα συνεχιστεί για πάντα(εστω και εαν μείνουν κομμάτια και θρύψαλλα αμφότερες).

Ο πρωθυπουργός της περιοχής των Σκοπίων Νίκολα Γκρούεφσκι είπε ότι δεν πήγε στο Σικάγο για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ γιατι η περιοχή του δεν πρόκειται να πάρει πρόσκληση για ένταξη στη Συμμαχία!!

Η αποστολή της περιοχής των Σκοπίων που πήγε στο Σικάγο αποτελείται από τον πρόεδρο της Γκιόργκι Ιβάνοφ, τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκολα Πόποσκι, τον υπουργό 'Αμυνας, Φάτμιρ Μπεσίμι και τους πρέσβεις στο ΝΑΤΟ και στις ΗΠΑ.

Ο κ.Γκρούεφσκι, σε συνέντευξη του στο στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της περιοχής των Σκοπίων "ΜΙΑ", είπε ότι αν ήταν στη θέση του κ.Ιβάνοφ δεν θα πήγαινε στο Σικάγο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για "τη φανερή αδιαφορία των ισχυρότερων χωρών-μελών του ΝΑΤΟ προς την χώρα και για το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν να υπηρετήσουν την Ελλάδα με οποιοδήποτε κόστος ".

Ο κ.Γκρούεφσκι σημείωσε ότι οι ισχυρές χώρες του ΝΑΤΟ "καλούν" την περιοχή των Σκοπίων μόνον όταν τη χρειάζονται, όπως το 1999 όταν η περιοχή του παρείχε λογισμική στήριξη για τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ εναντίον της Σερβίας ή για να αποστείλει στρατιώτες στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ, ενώ όταν δεν τη χρειάζονται χρησιμοποιούν διγλωσσία και επικαλούνται την αρχή της αλληλεγγύης στους κόλπους της Συμμαχίας και την ανάγκη ύπαρξης ομοφωνίας για τη λήψη των αποφάσεων.

"Ο κύριος υπαίτιος που δεν μπορούμε να ενταχθούμε στο ΝΑΤΟ έχει όνομα και λέγεται Ελλάδα. Χωρίς καμία αμφιβολία, η Ελλάδα, τις τελευταίες δύο δεκαετίες αγωνίζεται με όλες τις δυνάμεις της για να μην αναπτυχθούμε και να μην προοδεύσουμε και χρησιμοποιεί το ζήτημα της ονομασίας για εσωτερική πολιτική κατανάλωση και για προπαγανδιστικούς σκοπούς. Ο μοναδικός στόχος της χώρας αυτής είναι να αλλάξει το όνομα του κράτους μας, να αλλάξει το όνομα του λαού μας και της γλώσσας μας", είπε ο κ.Γκρούεφσκι(Γρόϊος).

Ο κ.Γκρούεφσκι(Γρό
Keywords
Τυχαία Θέματα