Το 2013 καταλυτικό για την ελληνική δημοσιογραφία

Καλή χρονιά με υγεία - Το i-R "είναι εδώ" όπως αρκετά χρόνια τώρα στην καθημερινή "μάχη της υπεύθυνης, σοβαρής και αντικειμενικής ενημέρωσης". Φυσικά η κρίση επηρέασε και εμάς - που ΔΕΝ έχουμε σπόνσορες,χορηγούς,κεφάλαια και τράπεζες, αλλά μόνο φίλους(και κάποιους βέβαια εχθρούς) και επαγγελματική ευσυνειδησία. Το i-R ανα εποχές έχει διαδραματίσει ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ ρόλο στις εξελίξεις της χώρας μας, κι αυτό είναι η ικανοποίηση
μας. Φιλοδοξούμε το 2013 να ξεπεράσουμε και εμείς την κρίση και να "αναβαθμιστούμε" με στόχο να γίνουμε - εαν είναι δυνατόν και μέσα στη χρονιά - σε εναν "όμιλο μέσων ενημέρωσης" της νέας εποχής (δηλαδή αμιγώς διαδικτυακό). Είμαστε σε συζητήσεις, καταρχήν με φίλους και άλλα site που θα ήθελαν "να ενώσουμε δυνάμεις". Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε να πούμε "κάτι περισσότερο". Γιατί για τη δημοσιογραφία στη χώρα μας το 2013 αναμένεται να είναι "καταλυτικό".
- Πάντως επειδή το ζητούμενο είναι οι επενδύσεις στη χώρα μας διαβάστε τι γράφαμε για τη ΔΕΗ και την ενέργεια και το σημερινό μας πρωτοσέλιδο. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Keywords
Τυχαία Θέματα