Προκαλούν χωρις λόγο και αιτία

Αντε πάλι, οι πρακτορικές μεθοδεύσεις ακόμη και ελλήνων βουλευτών άλλης θρησκευτικής προσέγγισης ή εθνικής καταγωγής! Η επισήμανση αφορά την αποκαλούμενη σημαία των «55 ημερών» της «ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης». Αυτό που ονομάζουν "σημαία" την είχαν φτιάξει ορισμένοι Τούρκοι για 55 ημέρες όταν στις αρχές του περασμένου αιώνα (πριν απο 130 χρόνια) η θρησκευτική μουσουλμανική μειονότητα είχε ονειρευτεί ενα παράνομο ανεξάρτητο «κράτος» - στις ανταλλαγές των πληθυσμών όταν ξεριζωνόταν ο ελληνισμός της θράκης γύρω απο την Κωνσταντινούπολη και την Πόλη. Η φωτογραφία του «τουρκικής» καταγωγής μουσουλμάνου
βουλευτή (που εκλέχθηκε με το ΠΑΣΟΚ) στο ελληνικό Κοινοβούλιο, Τσετίν Μαντατζί, μπροστά σε αυτό που το ονομάζουν «σημαία» της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης» προκάλεσε εύλογες απορίες και αντιδράσεις για την ποιότητα και την σκοπιμότητα αυτών των ανθρώπων, που είναι έλληνες πολίτες και μάλιστα έδωσαν όρκο υπεράσπισης της ελληνικής πολιτείας απέναντι στους εχθρούς της Ελλάδας.
Όπως γράφουν ορισμένες τουρκικές εφημερίδες, ο Μαντατζί κατά τις επαφές του στην Κομοτηνή φωτογραφήθηκε μπροστά στην τουρκική σημαία και τη «σημαία» της «Τουρκικής Δημοκρατίας Δυτικής Θράκης» - απουσίαζε, όπως βλέπετε παντελώς η ελληνική σημαία, υπογραμμίζοντας οτι πρόκειται για πρακτορικές μεθοδεύσεις κατασκόπων.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε αρχικά στην εφημερίδα «Αντιφωνητής» που εκδίδεται στη Θράκη και στη συνέχεια ανααρήχθηκε στο Διαδίκτυο προκαλώντας εύλογες αποριες για τα κίνητρα και τις μεθοδεύσεις αυτών των ανθρώπων σε βάρος της Ελλάδας. Η ιστοσελίδα Οnalert.gr έγραψε ότι ο Μαντατζί εξιατίας αυτης της φωτογραφίας θα πρέπει να αποπεμφθεί και από το κόμμα και από τη Βουλή(και σωστα το έγραψε). Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζι - όπως είναι γνωστό - ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το κόμμα που τον εξέλεξε γιατι ηθελε την χρεωκοπία της Ελλάδας.

Ο Μάντατζι μιλώντας σε δημοσιογράφους του θρησκευτικού μουσουλμανικού τύπου είπε πως «ο Παπανδρέου δεν κράτησε τις υποσχέσεις που έδωσε(!!) δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εθνικιστικό κομμάτι του κόμματος του και έτσι απέτυχε».

Επίσης , η τουρκική εφημερίδα Ηaberturk με τον τίτλο « Η δουλειά μας είναι να επισκεπτόμαστε καθημερινά εγκαταστάσεις προς πώληση στη γειτονική μας χώρα» και τον υπότιτλο «Εντυπωσιακή δήλωση από τον γενικό πρόξενο στη Θεσσαλονίκη» , έγραψε ότι καθημερινά υπάρχουν πολλοί που χτυπούν την πόρτα του Τουρκικού Προξενείου στην Θεσσαλονίκη για πελάτες για τα ξενοδοχεία και εργοστάσια που βγάζουν προς πώληση οι Έλληνες επιχειρηματίες που χρεοκοπούν(και παροτρύνει τους Τούρκους να αγοράσουν στην Ελλάδα ο,τι πωλείται)!
Keywords
Τυχαία Θέματα