Πόλεμος Σ.Ψυχάρη-Απ.Κακλαμάνη για το ποιός είναι...χουντικός!

Μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ του ιδιοκτήτη του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη και του Απόστολου Κακλαμάνη αφού σε σημερινό δημοσίευμα των "Νέων" ο κ.Ψυχάρης ζητά ...υπομονή απο τους αναγνώστες του μέχρι αύριο προκειμένου να προχωρήσει σε αποκαλύψεις σχετικά με τον ρόλο του ιστορικου στελέχους της Ενωσης Κέντρου και του ΠΑΣΟΚ...επί χούντας!
Στο σημερινό του δημοσίευμα ο κ.Σταύρος Ψυχάρης, αποκαλεί υποτιμητικά τον κ. Κακλαμάνη «ο εν λόγω» και έγραψε με τίτλο «Υπομονή ως αύριο» το εξης
κείμενο:
Αγαπητέ Μικροπολιτικέ,
Είχα υποσχεθεί χθες στους αναγνώστες σου ότι θα επανερχόμουν σήμερα με την αποκάλυψη νέων «καυτών» λεπτομερειών από τα έργα και τις ημέρες του Απόστολου Κακλαμάνη (τέως, τέως κλπ. Και νυν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ) στη Νέα Σμύρνη της απριλιανής χούντας.

Μετά τη σημερινή δημόσια (έμμεση πλην σαφή) παραδοχή από τον εν λόγω ότι διετέλεσε «εφαψίας» της ιωννιδικής χούντας παρακαλώ τους αναγνώστες σου να κάνουν υπομονή ως αύριο.

Θα τους έχω ακόμη πιο πλούσιο υλικό προς γνώσιν και ...τέρψιν.
Με συντροφικούς χαιρετισμούς

Αθηναίος Πολίτης
Φύλαξ (γραπτών) Αρχείων και Φωτογραφιών

Στη σελίδα 14 της εφημερίδας τα ΝΕΑ παρατίθεται ολόκληρη η επιστολή του Απόστολου Κακλαμάνη με την οποία απαντούσε σε χθεσινά σχόλια του κ.Ψυχάρη και "απειλεί επίσης" ότι θα προβεί σε αποκαλύψεις για τις σχέσεις του ιδιοκτήτη του ΔΟΛ με τη δικτατορία των απριλιανών.

«Απ. Κακλαμάνης : Γιατί έφτασα μέχρι το στόμα του λύκου»: «Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης παραδέχεται, εμμέσως πλην σαφώς, με χθεσινή ανακοίνωσή του ότι είχε επαφές με τη χούντα του Ιωαννίδη. Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής σημειώνει ότι έφτασε «μέχρι το στόμα του λύκου» προκειμένου να αποτρέψει, μαζί με άλλους που συνεργάστηκαν μαζί του εντός και εκτός της χώρας, τη χειραγώγηση των προδικτατορικών νεολαιών που επιχείρησε το καθεστώς Ιωαννίδη».
H ανακοίνωση του Απόστολου Κακλαμάνη αναφέρει:

«Ο κ. Στ. Ψυχάρης κατηγορείται ευθέως και όχι σαν...«Αθηναίος Πολίτης» (!) ότι ενεργώντας παραθεσμικά αναμειγνύεται στην εσωκομματική λειτουργία της δημοκρατικής παράταξης, μέχρι και αυτής της εκλογής προέδρου του ΠΑΣΟΚ (Σεπτέμβριος 2007: Παραιτηθείτε κ. Παπανδρέου). Επ' αυτών σιωπά.

Αντ' αυτού, «αλληλογραφεί» ως «αναγνώστης Αθηναίος πολίτης» με τον εαυτό του εναντίον μου και αναμασά χουντικά υποπροϊόντα για τα οποία έχει δοθεί αποστομωτική απάντηση, προ 30 και πλέον ετών, εντός του Κοινοβουλίου, από τον τότε πρωθυπουργό Γεώργιο Ράλλη και τον τότε πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου.

Απολογούμαι σε όλη τη διάρκεια των τεσσάρων σχεδόν δεκαετιών της κοινοβουλευτικής μου θητείας, μόνο στο λαό και ειδικότερα στους εκλογείς μου της Β' Περιφέρειας Αθηνών, που με στέλνουν, από το 1974 μέχρι σήμερα στη Βουλή.

Στους πολίτες, όμως, των νεώτερων γενεών που δε γνώρισαν τη δικτατορία και πολλοί σήμερα τους εξωθούν να τη θεωρήσουν σαν «απολεσθέντα παράδεισο», απαξιώνοντας τη Μεταπολίτευση και την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και σ
Keywords
Τυχαία Θέματα