Πληρώνει τα δίδακτρα με στηπτηζ απο το...σπίτι της!

ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ WEBCAM!!

Τα πανεπιστήμια της Βρετανίας έχουν αρκετά «τσιμπημένα» δίδακτρα, με αποτέλεσμα οι φοιτητές να αναγκάζονται να καταφύγουν σε διάφορες περίεργες μεθόδους, προκειμένου να βρουν τα χρήματα που χρειάζονται για τη μόρφωσή τους.
Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική κατάσταση βρίσκεται και η 25χρονη φοιτήτρια Έμα Γκριν, η οποία κατέφυγε στο στριπτίζ, προκειμένου να βρει τα χρήματα που χρειάζεται για να πληρώσει το πανεπιστήμιό της.
Η σέξι Έμα, συνεργάζεται με ιστοσελίδα που προσφέρει ζωντανό στριπτίζ μέσω ίντερνετ, και τέσσερα βράδια την εβδομάδα, για τρεις ώρες, βγάζει
τα ρούχα της μπροστά στη web camera του υπολογιστή της. Σημαντική λεπτομέρεια: Ο υπολογιστής, όπως και η Έμα, βρίσκονται στο σπίτι των γονιών της, με τους οποίους κατοικεί ακόμα η 25χρονη φοιτήτρια.

Μιλώντας στην εφημερίδα Daily Mail, η Έμα δήλωσε ότι αναγκάστηκε να κάνει αυτή τη δουλειά επειδή δεν μπορούσε να βρει κάτι άλλο, αν και παραδέχτηκε ότι τα χρήματα που κερδίζει – περίπου 240 ευρώ την εβδομάδα – δεν είναι καθόλου άσχημα αν αναλογιστεί κανείς ότι δουλεύει μόνο τρεις ώρες την ημέρα και από το σπίτι της.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που έγινε στη Βρετανία, αρκετοί σπουδαστές κάνουν στριπτίζ, παίζουν στοιχήματα και συμμετέχουν ακόμα και σε ιατρικά πειράματα, για να βγάλουν τα χρήματα των σπουδών τους.
Keywords
Αναζητήσεις
στηπτηζ
Τυχαία Θέματα