Περι...Κανό και Σκιάθου

Για το τι θα έκανε ο Γ.Παπανδρέου μένοντας στην Αθήνα(αντι για...κανό και μίνι διακοπές στη Σκιάθο που ξεσήκωσαν νέα...σχόλια και φωτογραφιες) μπορεί να το διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε, ρίχνοντας μια ματιά στην ενημέρωση του Μεγάρου Μαξίμου για την αιφνίδια επίσκεψη του Πρωθυπουργού Λ.Παπαδήμου στις Βρυξέλλες(απο νωρις το μεσημέρι της Κυριακής). Σύμφωνα
με την άτυπη ενημέρωση που έγινε, ο Πρωθυπουργός πήγε απρόσμενα στις Βρυξέλλες διότι:

Πρώτον, διεξάγονται πολλές παράλληλες και κρίσιμες διαβουλεύσεις, σε διάφορα επίπεδα, με τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς, το ΔΝΤ και κράτη-μέλη και απαιτείται άμεση αλληλοενημέρωση.

Δεύτερον, γιατί μπορεί να προκύψει η ανάγκη να ληφθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις για τη Χώρα και απαιτείται να υπάρχει η δυνατότητα άμεσης και σε βάθος συνεννόησης μεταξύ Πρωθυπουργού και Υπουργού Οικονομικών.

Τρίτον, γιατί μπορεί να χρειαστεί μια τελική συνάντηση της ελληνικής κυβέρνησης και του IIF, σε συνέχεια της σειράς συναντήσεων που έγιναν στην Αθήνα μεταξύ των κκ. Παπαδήμου, Βενιζέλου, Νταλάρα και Λεμιερ.

Βλέπετε να υπάρχει κάτι στην ατζέντα του πρωθυπουργού που να περιλαμβάνει την ανάγκη συνεννόησης με τους πολιτικούς αρχηγούς το σαββατοκύριακο; Ο κ. Παπαδήμος, αν συναντηθεί με κάποιους, αυτοί δεν θα είναι οι Παπανδρέου και Σαμαράς. Ούτε καν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αλλά οι εταίροι και οι δανειστές μας...
Keywords
Τυχαία Θέματα