Οι μεθοδεύσεις και η ονοματολογία

ΘΕΜΑ ΤΟΥ i-R
Με σημερινές τους δηλώσεις Απόστολος Κακλαμάνης και Ευάγγελος Βενιζέλος αποκαλύπτουν τις μεθοδεύσεις ενός συστήματος που έδρασε και δρα στο παρασκήνιο για να επιβάλει τις δικές του λύσεις στην επιλογή του προσώπου του πρωθυπουργού και ειδικότερα του Λουκά Παπαδήμου.
Τρεις φορές, το «σύστημα» τον παρουσίασε ως τη
μοναδική λύση για τη χώρα και μάλιστα την Τρίτη εμφάνιζαν την επιλογή του ως δεδομένη, προεξάρχοντος του δημοσιογραφικού συγκροτήματος του οποίου ηγείται ο κ.Σταύρος Ψυχάρης. Και δυστυχώς οι συνάδελφοι, κυρίως του ραδιοσταθμού «ΒΗΜΑ FM» έγιναν βασιλικότεροι του βασιλέως, υποστηρίζοντας αναφανδόν τις θελήσεις του αφεντικού τους, χωρίς να κρατούν έστω και τις στοιχειώδεις επιφυλάξεις.
Ο Απόστολος Κακλαμάνης δήλωσε ότι ουδέποτε έγινε πρόταση στον Λουκά Παπαδήμο. Το ίδιο έπραξε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Και οι δύο γνωρίζουν πολύ καλά για ποιο θέμα μιλούν.
Τίθεται, όμως, το ερώτημα: ποιοι και για ποιο λόγο προωθούσαν λυσσαλέα την υποψηφιότητα του κ. Παπαδήμου. Τι προσδοκούσαν από την παρουσία του στη θέση του πρωθυπουργού της χώρας;
Το ρεπορτάζ «τρέχει» και στη συνέχεια θα αποκαλύψουμε τις μεθοδεύσεις του συστήματος και πως σχεδίαζε να παρέμβει το πολιτικό σύστημα, με «δούρειο ίππο» τον κ. Παπαδήμο.
Keywords
Τυχαία Θέματα