Ο Πρωθυπουργός με τον Πρόεδρο εφ' όλης της ύλης

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, θα επισκεφθεί την Τρίτη, στις 12:30 ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος. Ο κ. Παπαδήμος αναμένεται να ενημερώσει τον κ. Παπούλια για τις αποφάσεις που ελήφθησαν από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αλλά και για την πορεία υλοποίησης του κυβερνητικού έργου.
Στο μεταξύ τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο, δέχτηκε τη
Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Ο κ. Αβραμόπουλος εστίασε στην αναγκαιότητα καλλιέργειας πνεύματος συνεργασίας.
Ειδικότερα, ο κ. Αβραμόπουλος σημείωσε πως «το σημαντικό είναι ότι το κλίμα εσωτερικά είναι καλό, παρά τις δυσκολίες, το φρόνημα υψηλό, η ψυχή - η γνωστή η ελληνική - είναι δεδομένη».

Όπως είπε, «χειριζόμαστε μια πολύ ευαίσθητη εθνική υπόθεση, είμαστε σε καλό δρόμο».

Εκτίμησε ακόμη ότι «αν καταφέρουμε και βάλουμε μερικά πράγματα στον ίσιο δρόμο, μέσα στο πνεύμα συνεργασίας που πρέπει να μας διακρίνει όλους αυτόν τον καιρό, πιστεύω ότι θα αποφύγουμε τα δύσκολα και θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με ασφάλεια, με σιγουριά και την πατρίδα μας, με την ακεραιότητα και την ανεξαρτησία της διασφαλισμένη».
Εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, ο υπουργός έστειλε ένα μήνυμα «στους συμμάχους και γείτονες» ότι «η Ελλάδα δεν απειλεί ούτε και απειλείται», ενώ πρόσθεσε ότι επιδιώκεται συνεργασία και συνεννόηση, καθώς επιθυμία είναι «η Ελλάδα να συνεχίσει να παίζει τον σταθεροποιητικό της ρόλο στην περιοχή».
Keywords
Τυχαία Θέματα