Ο "μήτσος" έδωσε το "τρίποντο"

Με γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 64', η Εθνική νίκησε 1-0 στη Μπρατισλάβα τη Σλοβακία, έμεινε στην πρώτη θέση του ομίλου και συνεχίζει να ελπίζει σε απ' ευθείας πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ.
Η Εθνική δεν έπιασε καλή απόδοση. Ωστόσο, κατάφερε να πάρει τους βαθμούς με ένα ακόμη πολύτιμο γκολ του Σαλπιγίδη. Ο επιθετικός όποτε η ομάδα τον χρειάζεται, είναι πάντα στο σημείο που πρέπει να βάζει
κρίσιμα γκολ. Στο 64', λοιπόν, ο Σαλπιγγίδης αξιοποίησε με σουτ από κοντά ωραία πάσα του Κατσουράνη. Οι γηπεδούχοι σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο ( η βροχή ήταν δυνατή στο δεύτερο ημίχρονο) , είχαν την πρωτοβουλία στις κινήσεις και έχασαν ευκαιρίες. Ο Καρνέζης, όμως, ήταν σε καλή βραδιά, ενώ στο 88' η Εθνική τού Σάντος είχε την τύχη με το μέρος της, όταν σουτ του Μπρέζνανικ βρήκε το δοκάρι. Να σημειωθεί πως η Εθνική μας ομάδα έκανε μόνο μια καλή ευκαιρία στο ματς και ήρθε το γκολ. Και φυσικά, αξίζει να τονιστεί ότι ο Κατσουράνης έφτασε τις 100 συμμετοχές, ενώ ο Σιόβας στη δεύτερη παρουσία του αποχώρησε με θλάση και θα χάσει τα τρία επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Τώρα, πολλά θα κριθούν στο ματς με τη Βοσνία εκτός έδρας τον ερχόμενο Μάρτιο. Η Βοσνία επικράτησε 3-0 της Λιθουανίας και βρίσκεται κι αυτή στην πρώτη θέση. Διαιτητής: Κόλουμ(Σκωτία). Κίτρινες: Σάπαρα, Καρνέζης, Σαλπιγγίδης, Χολόσκο. Σλοβακία: Κούτσιακ, Ζαμπάβνικ, Σκρτελ, Σάλατα, Μπρέζνανικ, Πετσόβσκι, Σάπαρα, Κούκα, Χάμσικ, Στοχ(69' Β΄'αις), Ντούρις(71' Χολόσκο). Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Σιόβας(77' Φωτάκης), Παπασταθόπουλος, Τζιόλης, Κατσουράνης, Νίνης(65' Καραγκούνης), Σαμαράς, Γκέκας(59' Μήτρογλου), Σαλπιγγίδης. Στον όμιλό μας, η Βοσνία νίκησε 3-0 τη Λιθουανία και η Λετονία 2-0 το ΛΙχτενστάιν. Η βαθμολογία: Βοσνία /Ερζεγοβίνη 10 , Ελλάδα 10, Σλοβακία 7, Λιθουανία 4, Λετονία 3, Λιχτενστάιν 0. ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Σε άλλους αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Κροατία -Ουαλία 2-0, FYROM - Σερβία 1-0, Βέλγιο -Σκωτία 2-0, Τσεχία -Βουλγαρία 0-0, Ιταλία -Δανία 3-1, Νησιά Φερόες -Ιρλανδία 1-4, Αυστρία -Καζαχστάν 4-0, Ανδόρα -Εσθονία 0-1, Ρουμανία -Ολλανδία 1-4, Ουγγαρία -Τουρκία 3-1, Ρωσία -Αζερμπαϊτζάν 1-0, Ισραήλ -Λουξεμβούργο 3-0, Κύπρος -Νορβηγία 1-3, Ισλανδία -Ελβετία 0-2, Ουκρανία -Μαυροβούνιο 0-1, Λευκορωσία -Γεωργία 2-0.
Keywords
Τυχαία Θέματα