Ο κόσμος αυτοκτονεί και πεθαίνει απο άγχος και στενοχώρια κάθε μέρα

ΕΛΕΟΣ - ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ....Το τραγικό φαινόμενο των αυτοκτονιών, που οφείλεται κυρίως στην απόγνωση που βιώνει ένας μεγάλος αριθμός συνανθρώπων μας, έχει λάβει διαστάσεις επιδημίας το τελευταίο διάστημα.
Μόνο τις τελευταίες ημέρες τουλάχιστον τρία περιστατικά αυτοκτονιών τάραξαν την κοινή γνώμη. Αρχής γενομένης από την πτώση στο κενό 65χρονου χαμηλοσυνταξιούχου στο Γαλάτσι, που έδωσε τραγικό τέλος στην ζωή του όταν δικαστικός κλητήρας του επέδωσε την έξωση από το σπίτι του. Ο αυτόχειρας αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά
προβλήματα και το τελευταίο καιρό βρισκόταν σε αδιέξοδο.
Ανάλογη και η τραγική ιστορία που διαδραματίστηκε σήμερα το μεσημέρι με την αυτοκτονία 49χρονου στον Άλιμο, που έθεσε τέλος στη ζωή του «βουτώντας» από την ταράτσα της πολυκατοικίας που διέμενε, επί της Λεωφόρου Ιωνίας .
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο 49χρονος -μουσικός στο επάγγελμα- έμενε με τη μητέρα του, η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ενώ τον τελευταίο καιρό έλεγε στους γείτονες πως δεν έχει δουλειά αυτή την περίοδο.
Λίγα 24ωρα νωρίτερα σοκ είχε προκαλέσει στην κοινωνία της Άνδρου η αυτοκτονία ενός 31χρονου νέου από το Γαύριο, ο οποίος κρεμάστηκε στο σπίτι του. Ο αυτόχειρας, ναυτικός στο επάγγελμα και αρραβωνιασμένος, το τελευταίο διάστημα ήταν άνεργος και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.
Keywords
Τυχαία Θέματα