Μήνας του μέλιτος στις Σεϋχέλλες

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ θα περάσουν το μήνα του μέλιτος σε πολυτελή έπαυλη σε ένα από τα νησιά του συμπλέγματος των Σεϋχελλών, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Οι νιόπαντροι δεν θα φύγουν άμεσα για το ταξίδι του μέλιτος, αλλά αργότερα μέσα στο μήνα και θα περάσουν δέκα ημέρες στο κατάλυμα κόστους 4.500 ευρώ την βραδιά που βρίσκεται στο αρχιπέλαγος του Ινδικού Ωκεανού, αναφέρει το δημοσίευμα.

Οι σωματοφύλακες
του 28χρονου πρίγκιπα φέρεται ότι επισκέφθηκαν την μυστική τοποθεσία για να αξιολογήσουν την ασφάλεια της περιοχής και έμειναν ευχαριστημένοι κρίνοντας ότι το θέρετρο θα παρέχει στο ζευγάρι την απαραίτητη απομόνωση.

Η πολυτελής ξύλινη έπαυλη διαθέται ανοιχτό μπάνιο, ιδιωτικό κήπο, πισίνα, προσωπικό μπάτλερ και σεφ. Ένα ιδιωτικό τζετ θα μεταφέρει τον δούκα και την δούκισσα -πλέον- του Κέμπριτζ στο μεγαλύτερο από τα νησιά και από εκεί θα μεταβούν με ελικόπτερο στον προορισμό τους, έγραψε η εφημερίδα.

Ο Ουίλιαμ, ο οποίος είναι πιλότος σε ελικόπτερα έρευνας και διάσωσης της Βασιλικής Αεροπορίας και σταθμεύμει στο νησί της Ουαλίας, Άνγκλσι, υποχρεώθηκε να μοιράσει την ετήσια άδειά του - κάποιες μέρες προετοιμασίας για το γάμο και κάποιες για τον μήνα του μέλιτος - και επιστρέφει αύριο στην υπηρεσία του.

Το Σάββατο, μία ημέρα μετά το γάμο, ένα ελικόπτερο μετέφερε το ζευγάρι από τα Ανάκτορα του Μπάκινχαμ σε άγνωστη τοποθεσία εντός της Βρετανίας για έναν "μίνι μήνα του μέλιτος". Η βασιλική οικογένεια λέγεται ότι προετοιμάζεται να αναλάβει νομική δράση για να εμποδίσει πιθανή απόπειρα μέσου ενημέρωσης να καλύψει το ταξίδι των νιόπαντρων.

Στο μεταξύ, η εφημερίδα Sun έγραψε ότι ο Ούλιαμ θα ταξιδέψει στα νησιά Φόκλαντ τον Σεπτέμβριο όπου θα υπηρετήσει για δέκα εβδομάδες χωρίς να συνοδεύεται από τη σύζυγό του.
Keywords
Τυχαία Θέματα