Κάντε επιτέλους ΑΥΤΟ....

Επειδή όλα στην Ελλάδα - ακόμη και της...απόλυτης και γενικευμένης κρίσης - γίνονται με slow motion και καθυστέρηση ...ενός τουλάχιστον χρόνου (τόσο φαίνεται θέλουν τα...παραλυμένα μυαλά ακόμη και για να αντιληφθούν τα στοιχειώδη - όσων με άλλα λόγια παίρνουν αποφάσεις σε εναν γερασμένο και ανάπηρο δημόσιο τομέα) ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ να αντιληφθούν οτι τουλάχιστον ΟΙ ΜΙΣΟΙ Ελληνες είναι ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΙ και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στην λαίλαπα που βιώνουμε. Και καθώς οι Τραπεζίτες
έχουν πάρει πάνω απο 170 δις απο το 2005 μέχρι σήμερα (ζεστό και δωρεάν χρήμα) και καθώς οι Τραπεζίτες θα συνεχίσουν να ελέγχουν τις τράπεζες τους (το κατάφεραν κι αυτό) και καθώς ΟΛΑ τα αναπτυξιακά και άλλα μέτρα θα περνούν ΜΕΣΑ απο τις Τράπεζες τους, το γ... αυτό κράτος με τους ανάπηρους που το κυβερνούν, να νομοθετήσει το εξης απλό - ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΗΣΕΙ για άλλη μια φορά "να μας στήσει σε ατελείωτες ουρες, σε ψυχοβγαλτικές διαδικασίες, σε ενα ατέλειωτο χαρτομάνι για να αποδείξεις οτι δεν είσαι ελέφαντας, για να σε...σκίσουν πάλι στο τέλος". Βγάλτε απο τη μέση την ταλαιπωρία των πολιτών, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ.
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ χωρις ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ των δανειοληπτών (απλά με μια επιστολή τους να ενημερώσουν οι τράπεζες - όσους χρωστάνε - τη διαγραφή και να είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ στη συνέχεια, χωρις «ψιλά γράμματα» να δεχθούν ως δόση απο εδω και στο εξης, μέχρι το 30% του εισοδήματος του δανειολήπτη - δεκάρα παραπάνω). Και βέβαια να μην μπορούν ΜΕΧΡΙ 5.000 ευρώ να προβαίνουν στην παραμικρή κατάσχεση (σε οποιοδήποτε λογαριασμό οφειλέτη).
Ελπίζουμε να κάνουν ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ οι της βουλής και της κυβέρνησης, εαν θέλουν να πάνε να ζητήσουν και...ψήφο απο τους πολίτες, όπως διακαώς επιθυμούν, σε 2-3 μήνες.
Keywords
Τυχαία Θέματα