Κακλαμάνης: 5 άτομα με δυο ντουντούκες είναι αυτοί που διαμαρτύρονται

Mια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παρέμβαση -συνέντευξη στον REAL fm (και τους Κάτια Μακρή και τον Ανδρέα Κωνσταντάτο) για τις αποδοκιμασίες σε πολιτικά πρόσωπα και τον Πρωθυπουργό έκανε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής κ. Απόστολο Κακλαμάνης.
Την παρουσιάζουμε για προβληματισμό: «Χθες στο Α΄ Νεκροταφείο... σας βεβαιώ ότι στο πλήθος των ανθρώπων - μάλιστα ένα μεγάλο μέρος ήταν συμπατριώτες μου -...και εκεί λοιπόν διάφορα στοιχεία , τα οποία υποτίθεται ότι είναι αριστεροί
, υποτίθεται ότι είναι πατριώτες κατά τη γνώμη μου η εικόνα και η συμπεριφορά καθενός του δίδει και την αντίστοιχη ιδιότητα ...πήγα λοιπόν εκεί και ήταν 5- 10 άτομα δεν ήταν παραπάνω σας βεβαιώ, όπως και προχθές στο Μέγαρο Μουσικής δεν ήταν ούτε 10 τα άτομα.
Ανθρώποι με δυο ντουντούκες φώναζαν, είχαν δικαίωμα, « κάτω τα χέρια από τα βαρέα» . Αυτό όμως αναπαράγεται σε τηλεοράσεις... Εκεί ( στο Α΄Νεκροταφείο) αν κάποιος συμπατριώτης μου σήκωνε χέρι σε κάποιο αλητοειδή τύπο που με είπε προδότη, σας λέω, εγώ τι θα συνέβαινε;»
«Η εικόνα που μεταδίδεται ( από τις τηλεοράσεις) δεν είναι πέντε – δέκα που μπορεί να είναι και εραστές άλλων καταστάσεων».

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΕΔΩ
Keywords
Τυχαία Θέματα