Η πολύ η μαλθακότητα βάρεσε και στο...μυαλό

Πριν λίγες ημέρες ο βουλευτής της «Χρυσής Αυγής» Ηλίας Παναγιώταρος, ζήτησε, με ερώτησή του, από τη Βουλή, στοιχεία για το πόσα παιδιά αλλοδαπών βρίσκονται στα νηπιαγωγεία και στους παιδικούς σταθμούς.
Κατ΄ άλλους ο «Χρυσαυγίτης» βουλευτής άλλα είχε στο μυαλό του. Το πιο πιθανό ήταν, λένε ήταν να ωθήσει τη ΝΔ να εφαρμόσει όσα έλεγε (σωστά) προεκλογικά.Ο υπουργός Εσωτερικών Ευρυπίδης Στυλιανίδης, γνωρίζοντας την προεκλογική θέση που είχε διατυπώσει προεκλογικά η ΝΔ, ζήτησε σχετικά στοιχεία από τους Δήμους. Ο θόρυβος που ξεσηκώθηκε
- κάκιστα, επειδή μόνο και μόνο το θέμα το έθεσε ενας βουλευτής της "Χρυσης Αυγης"- ανάγκασε (λανθασμένα) τον υπουργό να αναδιπλωθεί(περίπου πανικόβλητος). Η θέση, πάντως, που είχε διατυπώσει ο σημερινός πρωθυπουργός στις 13 Ιουνίου 2012 σε συνέντευξή του στο enikos.gr ήταν: «Εχουν γεμίσει τα νηπιαγωγεία με παιδιά μεταναστών και οι Ελληνες δεν μπορούν να μπούν. Αυτό τέρμα»! Ψέμματα είναι; Αλήθεια είναι. Και πικρή. Αλλο τώρα εαν οι Χρυσαυγίτες το ντύνουν...φασιστικά. Και πατάνε επάνω στην δική μας...μαλθακότητα και δήθεν "αριστεροσύνη". Και με αυτα τα μυαλά η Χρυση Αυγη θα πάει στο...35% αδέλφια. Γιατί ο κόσμος ξέρει την αλήθεια και γελάει με τις δήθεν...αριστερες μπαρούφες. ΝΑΙ πρώτα τα ελληνόπουλα να μπαίνουν και ΜΟΝΟ και ΕΑΝ και εφοσον υπάρχουν κενες θέσεις να μπαίνουν και παιδιά ξένων υπηκόων ή απλά αλλοδαποί. Τελεία και Παύλα και σε όποιον αρεσει.
Keywords
Τυχαία Θέματα