Η έξοδος απο την κρίση για την Ελλάδα, άρχισε ήδη....

ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος παρουσίασε σήμερα τις προγραμματικές δεσμεύσεις του κόμματος για την έξοδο από την κρίση και την ανασυγκρότηση του κράτους. Πρώτος άξονας των δεσμεύσεων, όπως είπε, θα είναι η επέκταση του χρόνου προσαρμογής από τα δύο χρόνια στα τρία
και η παράλληλη προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών που θα αποσυμφορήσει την πίεση για περικοπές. Ο κ.Βενιζέλος δεσμεύθηκε ακόμη για τη μη επιβολή νέων φόρων και την σταδιακή αφαίρεσή τους, καθώς θα προχωρεί η υλοποίηση του προγράμματος.

Διαρκή και σκληρή διαπραγμάτευση εξήγγειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την έξοδο της χώρας από την κρίση, η οποία όπως επεσήμανε άρχιισε, ήδη.

«Στόχος μας είναι η οριστική έξοδος από το Μνημόνιο και την εξάρτηση, να επιτευχθεί το πολύ σε τρία χρόνια», τόνισε ο Βαγγέλης Βενιζέλος, παρουσιάζοντας το «Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης για μια Αυτοδύναμη Ελλάδα».

Όπως είπε ο κ. Βενιέλος, στόχος είναι να γίνει η Ελλάδα ένα δημοσιονομικά αυτάρκες και θεσμικά ισοδύναμο μέλος της Ευρώπης και γι' αυτό απαιτείται το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης να υιοθετηθεί από τον ελληνικό λαό και να υπάρξει εθνικός, πολιτικός, κοινωνικός συναγερμός, μια μεγάλη εθνική συμμαχία φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων.

Μέχρι το 2015 με το ολοκληρωμένο σχέδιο που έχει το ΠΑΣΟΚ, τόνισε ο κ.Βενιζέλος θα έχει επιτευχθεί η έξοδος από το Μνημόνιο.

Ο ίδιος πρότεινε την θέσπιση ενός τουλάχιστον 10ετούς σταθερού φορολογικού συστήματος, δεσμεύθηκε για τη μη επιβολή νέων φόρων και για την σταδιακή αφαίρεση φόρων, που επιβλήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια.
Keywords
Τυχαία Θέματα