Για τη θηλιά των χρεών στις τράπεζες

Κύριε Διευθυντά,
Τα όσα ακούσαμε απόψε ως διαρροή πχ στο Mega για "τη συμφωνία" του Υπ.Ανάπτυξης με τους Τραπεζίτες για τα χρέη των νοικοκυριών, μόνο ως...κακόγουστο αστείο(σε βάρος των καταχρεωμένων νοικοκυριών) θα μπορούσαν να εκλειφθούν. Μην διανοηθούν ΚΑΝ να φέρουν τέτοια...μέτρα, γιατί μετά την οργή, το θυμό,την απελπισία,τα δάκρυα,την απόγνωση...και τα όσα...έρχονται απο το "μνημόνιο 3" η απάντηση θα είναι "πολύ σκληρή"...(απο αυτούς που δεν θα έχουν να χάσουν τίποτα πλέον).- Οι Τραπεζίτες πήραν πάνω απο 200 δις
τα τελευταία πέντε χρόνια "δανεικά και αγύριστα"...και επίσης εδω το θεμα δεν είναι τραπεζικό, αλλά ΠΟΛΙΤΙΚΟ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ. Κι αν θελει ο Α.Τσίπρας και οι άλλοι της αντιπολίτευσης να προσφέτουν ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ας πιέσουν με κάθε τρόπο στο εξης απλό:
* Καμμία οικογένεια μισθωτού και συνταξιούχου(ανδρας και γυναικας μαζι) να ΜΗΝ πληρώνει περισσότερο απο το 30% του συνολικού μηνιαίου εισοδήματος τους στις τράπεζες ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ. Τελεία και παύλα.Για τα στεγαστικά δάνεια ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ των μισθωτων να υπάρξει "κούρεμα" του 50% του κεφαλαίου και ανατοκισμός στο υπόλοιπο.
* Οσοι είναι ανεργοι να μην πληρωνουν ΚΑΘΟΛΟΥ ούτε δοσεις ουτε τόκους ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ - σε διάστημα ΠΕΝΤΕ χρόνων.
*Η πρώτη κατοικία προστατεύεται εφ' ορου ζωης - για εργαζομενους και συνταξιουχους
Αυτα είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ και ενδεικτικα, προς ΠΟΙΑ κατευθυνση πρεπει να κινηθει η ρυθμιση. Αλλιως, ας μην κανουν τιποτε απολυτως,θα ηταν πιο εντιμο...(και ο δολοφονος εχει "αγνα δολοφονικα ενστικτα και κινητρα")
Keywords
Τυχαία Θέματα