Ασυλία;

Προκαλεί η Χρυσή Αυγή, αλλά ακόμα πιο προκλητική είναι η στάση της Αστυνομίας. Χθες το ΒΗΜΑ, στην ιστοσελίδα του, αποκάλυψε ότι αστυνομικοί ανακάλυψαν παράνομο οπλισμό σε αυτοκίνητο που σταμάτησαν σε ένα από τα νυχτερινά μπλόκα.
Το αυτοκίνητο αυτό ανήκει σε γνωστά μέλη της Χρυσής Αυγής, τα οποία οδηγήθηκαν στο
αυτόφωρο, αλλά η παρέμβαση γνωστού βουλευτή της Χ.Α. δεν δόθηκε δημοσιότητα στο θέμα. Μάλιστα αρμόδιες πηγές της Αστυνομίας που ρωτήθηκαν σχετικά αρνήθηκαν ότι συνέβη το περιστατικό, το οποίο, ωστόσο, επιβεβαιώνουν πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν.
Η στάση της ΕΛ.ΑΣ προκαλεί εύλογες απορίες, όπως και η ανυπαρξία αντιδράσεων από την κυβέρνηση. Η αντιμετώπιση του πολύ σοβαρού αυτού θέματος δια της σιωπής δικαιώνει τον Νίκο Μιχαλολιάκο ο οποίος υποστήριξε ότι η Χ.Α. έχει πολλούς φίλους στην Αστυνομία και στο στρατό. Ίσως έχει και στην κυβέρνηση.
Ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση κάνει η ανυπαρξία αντίδρασης από τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα από το ΠΑΣΟΚ, ο Πρόεδρος του οποίου αγωνίζεται να τεθεί εκτός νόμου το φασιστικό κόμμα του Μιχαλολιάκου. Αντίδραση δεν υπήρξε επίσης ούτε από ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ.
Στο δημοσίευμα του «Βηματοδότη» αναφέρεται:
«Σε ένα τυχαίο νυχτερινό μπλόκο της κρατικής ασφάλειας στην Ιερά Οδό αστυνομικοί ανακάλυψαν σε αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες και με κατεύθυνση την Κόρινθο ένα πιστόλι τύπου Ζastava, φυσίγγια, ένα στιλέτο, κουκούλες και κράνη. Η είδηση όμως έχει και συνέχεια. Πρώτον, υπήρξαν συλλήψεις δύο νεαρών ηλικίας 26 και 18 ετών. Δεύτερον, οι συλληφθέντες πέρασαν από Αυτόφωρο (όπου ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν) και το αυτοκίνητό τους έχει κατασχεθεί. Από την έρευνα προέκυψε ότι πρόκειται για γνωστά μέλη της Χρυσής Αυγής.
Το σημαντικότερο όμως που συνέβη είναι ότι για τους συλληφθέντες έδειξε ενδιαφέρον ένας εν ενεργεία βουλευτής. Δεν είναι δουλειά μου να πω ποιος είναι, αλλά φαντάζομαι ότι η Αστυνομία θα δώσει στοιχεία για την υπόθεση, της οποίας την εξέλιξη, σας πληροφορώ, παρακολουθούν τα επιτελεία της ΝΔ και του ΠαΣοΚ».
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις i-Reporter