«Απασφάλισε» ο Σκουρλέτης!

ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ο Α.ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ Π.ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ;
Βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και εξίσου βαρύτατες καταγγελίες κατά της ΝΔ εκτόξευσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη σήμερα το πρωί και με αφορμή την αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τις χθεσινές δηλώσεις του βουλευτή Καστοριάς Βαγγέλη
Διαμαντόπουλου, ο κ. Σκουρλέτης χαρακτήρισε ακροδεξιό τον Αντώνη Σαμαρά και επικεφαλής μιας ομάδας ακροδεξιών που ηγείται της ΝΔ.
Κατηγόρησε επίσης τη ΝΔ ότι διακίνησε άλλο κείμενο δηλώσεων του Β. Διαμαντόπουλου που είναι διαφορετικές από εκείνες πραγματικά έκανε ο βουλευτής Καστοριάς. Πρόκειται, είπε, για μεθόδους παρακράτους που βλέπουμε για πρώτη φορά από τη μεταπολίτευση.
Η κατηγορία είναι βαρύτατη και ίσως έτσι εξηγείται το γεγονός ότι η ΝΔ ενημέρωσε τους δημοσιογράφους, για τις δηλώσεις Διαμαντόπουλου, αλλά με την καινοφανή και ευρέως, πλέον, εφαρμοζόμενη μέθοδο του non paper.
Αν ο κ. Σκουρλέτης έχει δίκιο, τίθεται μείζον θέμα όχι μόνο για τη ΝΔ αλλά και για το ΠΑΣΟΚ και για τη ΔΗΜΑΡ. Τα δύο κόμματα, σε αυτή την περίπτωση οφείλουν να καταγγείλουν δημόσια το γεγονός, ώστε να αποτραπούν φαινόμενα παρακρατικής δράσης τύπου «καρφίτσας» ή ΕΚΟΦ, τα οποία μας οδήγησαν στην επιβολή της επτάχρονης δικτατορίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα