«Ανθρακας ο θησαυρός»

Τη «λύπη» του εκφράζει το υπουργείο Οικονομικών για δημοσίευμα εφημερίδας σχετικά με τη σύμβαση που έχει υπογραφεί από τη Διυπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων, για παροχή υπηρεσιών από την εταιρεία CC&C, και κάνει επιπροσθέτως λόγο για «καιροσκοπισμό που μπορεί να υποκρύπτει».

Σε ανακοίνωση του υπουργείου, αναφέρεται, επίσης, ότι πρόκειται να καταθέσει στη Βουλή, σε συνέχεια ερώτησης βουλευτή, κάθε έγγραφο που συνδέεται με
την παροχή υπηρεσίας από την εταιρία, συμπεριλαμβανομένης της σύμβασης, αλλά και κάθε στοιχείου που αποδεικνύει την εμπειρία και τα τυπικά προσόντα του στελέχους που παρέχει τις υπηρεσίες προς το Δημόσιο.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η εταιρεία CC&C προσελήφθη για την παροχή υπηρεσιών όσον αφορά στην υποστήριξη του σχεδιασμού του προγράμματος αναδιαρθρώσεων, αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίησης περιουσιακών στοιχείων εν γένει.

Η διάρκεια της σύμβασης είναι ένα έτος και οι συνολικές ετήσιες μεικτές αποδοχές έχουν οριστεί σε 50.000 ευρώ. Το στέλεχος, το οποίο παρέχει υπηρεσίες, έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, και στην Παγκόσμια Τράπεζα και διαθέτει ακαδημαϊκούς τίτλους από πολύ γνωστά πανεπιστήμια του εξωτερικού. Οι διαδικασίες πρόσληψης που έχουν ακολουθηθεί ορίζονται από το νόμο 3049/2002, καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, λέγοντας ότι «δυστυχώς, για όσους φαντάστηκαν ότι αποκάλυψαν σκοτεινά κανάλια ροής δημόσιου χρήματος, άνθρακας ο θησαυρός».
Keywords
Τυχαία Θέματα