Eγκαταλείπει την Ελλάδα ο Γιώργος Θεοφάνους!

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να επιστρέψει στη γεννέτειρά του, την Κύπρο. Ήδη έχει αγοράσει μία πολυτελέστατη κατοικία σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές του νησιού...

Καιρό τώρα το σκεφτόταν, αλλά η δραματική οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα φαίνεται
ότι επισπευσε τις διαδικασίες της μετακόμισης. Έτσι ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μετακομίζει μόνιμα με την οικογένειά του στην Κύπρο, όπου και θα ενισχύσει τη μουσική του δράση.

Παράλληλα φυσικά δεν εγκαταλείπει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στην Ελλάδα, απλώς θα ανταποκρίνεται σε αυτές εξ αποστάσεως, χωρίς να λείπουν βέβαια και τα συχνά ταξίδια στην χώρα μας.

Εκτός από την αγορά του σπιτιού, ο Θεοφάνους έχει ήδη συνεννοηθεί για την εγγραφή των παιδιών του σε σχολείο της Κύπρου.

Ο μουσικοσυνθέτης, που έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες στην ελληνική μουσική σκηνή και έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου στην Ελλάδα (Μαρινέλλα, Ρέμος, Θεοδωρίδου, Αλεξίου κ.α.) γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο, οπότε η επιστροφή του εκεί δεν νοείται ως ''μετανάστευση''.

nooz
Keywords
Τυχαία Θέματα