Ayala σε Γιώργο: Είσαι ηγέτης της παγκόσμιας προοδευτικής πολιτικής οικογένειας

Ο διάλογος που είχαν στην αρχή της συνάντησής τους ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου, με τον Γενικό Γραμματέα της ΣΔ, L. Ayala.
L.Ayala: Οι τελευταίες εξελίξεις είναι σημαντικές για το ΠΑΣΟΚ γιατί σε όλο τον κόσμο έχεις γίνει ένα σύμβολο για τον αγώνα των Σοσιαλδημοκρατών, έναν αγώνα που δίνουμε
όλοι μαζί για την ταυτότητά μας και τις αξίες μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της κρίσης.
Γ. Α. Παπανδρέου: Συνεχίζουμε τον αγώνα, αλλά εκτιμώ ότι το μήνυμά μας, όσο περνάει ο καιρός, θα γίνεται πιο δυνατό σε όλο τον κόσμο για τη δημοκρατία και για το λαό απέναντι στις δυνάμεις που συμβάλλουν στη συγκέντρωση της οικονομικής εξουσίας στα χέρια των λίγων. Και αυτή είναι μια από τις βασικές αιτίες της σημερινής κρίσης.
L.Ayala: Με τη στάση σου έστειλες ένα μήνυμα από την Ελλάδα σε κάθε γωνιά της γης. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο επικοινωνούν μαζί μας για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους. Υπάρχουν πάρα πολλά τέτοια μηνύματα και πιστεύω ότι όλοι αναγνωρίζουν στη στάση σου τη συνέπεια που αναμένουν από τον ηγέτη της παγκόσμιας προοδευτικής πολιτικής οικογένειας.
Keywords
Τυχαία Θέματα