Υπό κατάληψη το Γυμνάσιο Βενεράτου

13:30 21/9/2011 - Πηγή: 24wro
Υπό κατάληψη τελεί από σήμερα το Γυμνάσιο Βενεράτου, μετά από απόφαση του συμβουλίου των μαθητών χθες ...
το απόγευμα. Στην κορυφή των αιτημάτων τους μπαίνει ο αριθμός των μαθητών ανά τμήμα, καθώς φέτος τα τμήματα του σχολείου μειώθηκαν από 5 σε 3, με το αριθμό των μαθητών να παραμένει ο ίδιος, γεγονός που αναπόφευκτα συνιστά μεγαλύτερα τμήματα.

Επίσης, καίριο είναι και το ζήτημα της δεύτερης ξένης γλώσσας, καθώς στο σχολείο έχει ξεσπάσει αναταραχή με αιχμή τη διδασκαλία γαλλικής και γερμανικής γλώσσας.

Εν τω μεταξύ φαίνεται πως φέτος το μαθητικό κίνημα λειτουργεί σπασμωδικά και «άτακτα», κι έτσι ως σήμερα έχουν κλείσει κι έχουν ανοίξει τέσσερα σχολεία, με την κατάληψη να μη διαρκεί παρά λίγες ώρες. Ως χθες τελούσε υπό κατάληψη το Γυμνάσιο και το Λύκειο Μελεσσών, μία ημέρα κράτησε η κατάληψη στο 10ο γυμνάσιο, ενώ η προσπάθεια μειοψηφίας τριών μαθητών να κλείσουν το Γυμνάσιο της Επισκοπής βρήκε απέναντι τους καθηγητές και το διευθυντή του σχολείου που μπήκαν μέσα και το άνοιξαν.
Πηγή: Cretaliveαπό απόφαση του συμβουλίου των μαθητών χθες το απόγευμα. Στην κορυφή των αιτημάτων τους μπαίνει ο αριθμός των μαθητών ανά τμήμα, καθώς φέτος τα τμήματα του σχολείου μειώθηκαν από 5 σε 3, με το αριθμό των μαθητών να παραμένει ο ίδιος, γεγονός που αναπόφευκτα συνιστά μεγαλύτερα τμήματα.

Επίσης, καίριο είναι και το ζήτημα της δεύτερης ξένης γλώσσας, καθώς στο σχολείο έχει ξεσπάσει αναταραχή με αιχμή τη διδασκαλία γαλλικής και γερμανικής γλώσσας.

Εν τω μεταξύ φαίνεται πως φέτος το μαθητικό κίνημα λειτουργεί σπασμωδικά και «άτακτα», κι έτσι ως σήμερα έχουν κλείσει κι έχουν ανοίξει τέσσερα σχολεία, με την κατάληψη να μη διαρκεί παρά λίγες ώρες.
Ως χθες τελούσε υπό κατάληψη το Γυμνάσιο και το Λύκειο Μελεσσών, μία ημέρα κράτησε η κατάληψη στο 10ο γυμνάσιο, ενώ η προσπάθεια μειοψηφίας τριών μαθητών να κλείσουν το Γυμνάσιο της Επισκοπής βρήκε απέναντι τους καθηγητές και το διευθυντή του σχολείου που μπήκαν μέσα και το άνοιξαν.
Keywords
Τυχαία Θέματα