Υπαρκτό το ενδιαφέρον της Ίντερ για Σάντσεζ!

20:10 26/5/2011 - Πηγή: 24wro
Αυτό ακριβώς επιβεβαίωσε και ο ισχυρός άνδρας των «νερατζούρι» Μάσιμο Μοράτι...
επισημαίνοντας πάντως πως η διοίκηση των απερχόμενων πρωταθλητών Ευρώπης «τσεκάρουν» και άλλους παίκτες που αγωνίζονται στη θέση του Χιλιανού.


«Έχω εκφράσει την άποψή μου για τον Σάντσεζ τον οποίο θεωρώ έναν πραγματικά καλό παίκτη. Δεν αποτελεί έκπληξη πως συζητάμε ήδη με την Ουντινέζε με σκοπό να καταλήξουμε σε μία απόφαση», η αρχική τοποθέτηση του προέδρου της Ίντερ στο Sky Sport
Italia, τονίζοντας ωστόσο πως ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έχει ακόμα «δρόμο» να διανύσει μέχρι την καταξίωση: «Είναι βέβαιο πως ο ποδοσφαιριστής έχει περιθώρια εξέλιξης και βελτίωσης… Ο Ρονάλντο και ο Ιμπραΐμοβιτς είχαν καταφέρει περισσότερα πράγματα στην καριέρα τους πριν φορέσουν τη φανέλα της ομάδας μας».

Ως άριστος γνώστης των «mind games» αλλά και της τεχνικής του… παζαρέματος, ο Μοράτι θέλησε να ξεκαθαρίσει πως ναι μεν η Ίντερ θέλει τον Σάντσεζ, χωρίς ωστόσο να αποδεχθεί ενδεχόμενες υπερβολικές οικονομικές απαιτήσεις από τους «φριουλάνι»: «Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Ουντινέζε, το ενδιαφέρον μας για τον Χιλιανό είναι υπαρκτό, χωρίς όμως αυτό να μας εμποδίζει να έχουμε την προσοχή μας στραμμένη και σε εναλλακτικές περιπτώσεις για τη συγκεκριμένη θέση. Έτσι και αλλιώς είμαστε δυνατοί από τη μέση και μπροστά και δεν αποτελεί προτεραιότητά μας να ενισχυθούμε σε αυτόν τον χώρο του γηπέδου. Οποιασδήποτε προσθήκη μας κάνει καλύτερους είναι υπό εξέταση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα δεχθούμε υπερβολικές οικονομικές απαιτήσεις», κατέληξε σχετικά ο πρόεδρος Μοράτι.

Να υπενθυμίσουμε πως για τον Σάντσεζ έχει κινηθεί δυναμικά και η Μάντσεστερ Σίτι η οποία αποτελεί το αντίπαλο δέος της Ίντερ για την απόκτησή του. Ο Χιλιανός «πλέι μέικερ» σκόραρε φέτος 12 φορές σε 31 ματς για το Καμπιονάτο, βοηθώντας την Ουντινέζε να καταλάβει την 4η θέση που τη στέλνει στα προκριματικά του Champions League της επόμενης περιόδου.

bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα