Ξεπέρασαν κάθε όριο οι οδηγοί ταξί - Έκοψαν τη χώρα στα δύο - Κλειστά τα Τέμπη για τουλάχιστον 4 ώρες

19:00 20/7/2011 - Πηγή: 24wro
Ανοιγοκλείνει η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου από τους οδηγούς ταξί…
- Δεν θα προαναγγέλουν τις κινητοποιήσεις - Θα ενημερώνουν τα μέλη τους με SMS!
- Επεισόδια με χημικά μετά την άκαρπη συνάντηση με τον υπουργό – Πήγαν να εισβάλλουν στο υπουργείο
- Αποκλεισμένο επ' αόριστον το αεροδρόμιο των Χανίων - 300 ταξί από την Πελοπόννησο ανεβαίνουν στην Αθήνα
- 'Εμφραγμα από την πορεία εκατοντάδων ταξί
στην Θεσσαλονίκη 'Εκοψαν στα δυο την Δυτική Ελλάδα, έχουν αποκλείσει αεροδρόμια στην Κρήτη και με αυτό τον τρόπο νομίζουν οτι ασκούν πιέσεις στην κυβέρνηση για να ικανοποιήσει τα αιτήματά τους! Το αποκορύφωμα ήρθε με τη γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου με τους οδηγούς ταξί να παίζουν με τα νεύρα χιλιάδων οδηγών, αφού την ανοιγοκλείνουν. Και δεν έμειναν μόνο σε αυτό, αλλά οι οδηγοί ταξί στη Θεσσαλία έκλεισαν λίγο πριν τις 5 το απόγευμα τα Τέμπη, κόβοντας ουσιαστικά τη χώρα στα δύο.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο των οδηγών ταξί στην Καρδίτσα που μίλησε στο NewsIt, κ. Πέτρο Τζότα, έχουν συγκεντρωθεί περίπου 300 αυτοκίνητα τα οποία και θα αυξηθούν, ενώ έκανε γνωστό ότι θα παραμείνουν στο σημείο για τουλάχιστον 4 ώρες. Λόγω και των καλοκαιρινών διακοπών είναι απόλυτα κατανοητό ότι θα προκληθεί κυκλοφοριακό χάος στο σημείο με χιλιάδες αυτοκίνητα να μποτιλιαρίζονται υπό θερμοκρασίες άγριου καύσωνα.

Μέρα με την ημέρα οι ιδιοκτήτες ταξί μπήγουν όλο και πιο βαθιά το μαχαίρι στην καρδιά της τουριστικής περιόδου οδηγώντας δεκάδες κλάδους σε απόγνωση!

Η σύγκρουση με την κυβέρνηση έχει οδηγηθεί πλεον στα άκρα και μάλιστα από εδώ και πέρα τα πράγματα γίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνα αφού κανείς δεν θα γνωρίζει εκ των προτέρων που θα γίνει η επόμενη κινητοποίηση των ταξιτζήδων.

Η άκαρπη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Υποδομών αλλά και τα όσα ακολούθησαν δείχνουν οτι πηγαίνουμε σε μια σύγκρουση μέχρις εσχάτων. Κάποιοι πήγαν να εισβάλλουν στο υπουργείο και συγκρούστηκαν με τους αστυνομικούς, κάποιοι άλλοι έκλεισαν τη Μεσογείων και πήγαν να χτυπήσουν έναν οδηγό λεωφορείου που διαμαρτυρήθηκε.




Στη  συνέχεια αποχώρησαν και σύμφωνα με πληροφορίες αυτό που αποφασίστηκε είναι να μαθαίνουν ΜΟΝΟ οι ταξιτζήδες με μηνύματα που θα γίνεται η επόμενη κινητοποίηση.
Αυτό που γνωρίζουμε είναι οτι το επόμενο "χτύπημα" θα γίνει απόψε....

Αποκλεισμοί σε όλη την Ελλάδα

Την απόφαση να αποκλείσουν επ' αόριστον το αεροδρόμιο των Χανίων "Δασκαλογιάννης", πήραν οι αυτοκινητιστές ΤΑΞΙ στα Χανιά. Οι οδηγοί και ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ, έφθασαν στο αεροδρόμιο Χανίων με μηχανοκίνητη πορεία, έχοντας λάβει αρχικά την απόφαση για 2ωρο αποκλεισμό της εισόδου.
Ωστόσο, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου στα Χανιά, Ηλίας Καραπατάκης,"μετά τις εξελίξεις στην Αθήνα αποφασίσαμε να μείνουμε εδώ, μέχρι νεωτέρας ."
Οι αυτοκινητιστές έχουν παρατάξει οχήματα στην είσοδο του αεροδρομίου και έτσι οι επιβάτες αναγκάζονται να μπαίνουν πεζοί.

'Ιδιο σκηνικό νωρίτερα και
Keywords
Τυχαία Θέματα