Ξεκληρίστηκε τετραμελής οικογένεια στο τροχαίο στον Μπράλο

11:12 10/9/2012 - Πηγή: 24wro
Διαστάσεις τραγωδίας λαμβάνει το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες το μεσημέρι στη Λαμία...
στο 11ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Λαμίας- Άμφισσας. Όλα συγκλίνουν στο ότι ξεκληρίστηκε μια οικογένεια εκπαιδευτικών από την Ιτέα της Φωκίδας, μαζί με τα δύο τους παιδιά.

Μέχρι αυτή την ώρα οι πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ που εδρεύει στη Λαμία, συνεχίζουν την προσπάθεια να ανασύρουν
τα πτώματα των ατόμων που τραυματίστηκαν θανάσιμα όταν το ΙΧ, κάτω από άγνωστες συνθήκες ξέφυγε από την πορεία του και έκανε βουτιά στο βάθος ενός γκρεμού.

Από περίπου τις τρεις το απόγευμα που εντοπίστηκε το αυτοκίνητο μέχρι αυτή την ώρα, οι πυροσβέστες προσπαθούν να απεγκλωβίσουν αλλά και να ανασύρουν τα μέλη της οικογένειας. Ήδη μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί το αντρόγυνο των εκπαιδευτικών, 52 και 49 ετών, όπως επίσης και το ένα από τα δύο παιδιά του ζεύγους, το αγόρι, που είναι 13 ετών.

Σημειώνεται, ότι μέχρι αυτή την ώρα οι συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού των εκπαιδευτικών που έχουν συγκεντρωθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας, έχουν ήδη αναγνωρίσει τον άνδρα και το μικρό παιδί που έχουν μεταφερθεί εκεί, ενώ αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας και το πτώμα της γυναίκας. Την ίδια ώρα οι πυροσβέστες προσπαθούν να απεγκλωβίσουν το τέταρτο θύμα μέσα από το αυτοκίνητο.

blog.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα