Ξεφόρτωνε τρόφιμα και άδειαζε… πορτοφόλια!

10:27 8/9/2012 - Πηγή: 24wro
Την ώρα που έκανε ανεφοδιασμό σε ένα εστιατόριο στην Παλαιοκαστρίτσα της...
Κέρκυρας σκέφτηκε να ανεφοδιάσει ταυτόχρονα και την… τσέπη του με ξένα χρήματα ένας 53χρονος Αλβανός υπάλληλος τροφοδοσίας! Όμως, για κακή του τύχη, έγινε αντιληπτός.

Ο μεταφορέας που έκανε διανομή προϊόντων στις εμπορικές επιχειρήσεις της περιοχής μπαινόβγαινε στα μαγαζιά μεταφέροντας κιβώτια με διάφορα είδη. Όταν είδε το τσαντάκι του ιδιοκτήτη το έβαλε στο μάτι και, κάποια στιγμή που πίστευε πως εκείνος δεν πρόσεχε, άρπαξε από μέσα 140 ευρώ! Ωστόσο, ο επιχειρηματίας… αγρυπνούσε και τον έπιασε στα πράσα.
Τον παρέδωσε σε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που του επέστρεψαν τα χρήματα και ο 53χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

*** Με μία καινούργια τηλεόραση και διάφορα άλλα αντικείμενα στα χέρια βγήκαν από το σπίτι ενός ηλικιωμένου που διέρρηξαν στον Βροντάδο της Χίου τρεις πιτσιρικάδες ηλικίας 15 χρόνων, αλλά τους είδαν… δεκάδες γείτονες! Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τους εντόπισαν και τους πήγαν στο τμήμα, αλλά το θύμα τους λυπήθηκε και δεν θέλησε να τους κάνει μήνυση! Έτσι, αφέθηκαν ελεύθεροι αλλά ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα