Ξεχάστε την Ελλάδα που ξέραμε…

13:47 6/2/2012 - Πηγή: 24wro

Μετά τις δραματικές διαβουλεύσεις για τη σωτηρία της χώρας, του Σαββατοκύριακου που πέρασε, φαίνεται πως η Ελλάδα ...
από σήμερα κιόλας, γυρίζει σελίδα, δυστυχώς προς το χειρότερο.
Και αυτό γιατί, όλα δείχνουν πως το μέλλον της χώρας μας, από σήμερα και στο εξής δεν θα έχει καμία σχέση με το παρελθόν και ότι ζήσαμε ως τώρα.
Ξεχάστε την Ελλάδα που ξέραμε. Ότι κατακτήσαμε με τόσους αγώνες και θυσίες όλοι οι Έλληνες
τα τελευταία 35 χρόνια πάνε χαμένα.
Γιατί οι πολιτικοί της μεταπολίτευσης, με τις πολιτικές τους μας οδήγησαν εδώ που φτάσαμε σήμερα. Στο πάτο του βαρελιού. Δυστυχώς όλοι μας πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι από εδώ και στο εξής οι συνθήκες της ζωής μας και της επιβίωσης μας αλλάζουν ριζικά και δραματικά προς το χειρότερο.

Ξεχάστε την Ελλάδα που ξέραμε. Από την περίφημη φράση του Γιώργου Παπανδρέου «λεφτά υπάρχουν», την παράδοση της χώρας στους δανειστές, τα δύο αποτυχημένα μνημόνια, και το αξέχαστο «δημοψήφισμα» φτάσαμε στο σημερινό αδιέξοδο.
Ξεχάστε την Ελλάδα που ξέραμε. Τα χαράτσια, οι υπερφορολογήσεις, η ακρίβεια, οι μειώσεις των μισθών και των συντάξεων πείνας…αλλά το χειρότερο απ΄όλα η ανεργία στο 20%, -πάνω από ένα εκατομμύριο άνεργοι- η εγκληματικότητα , οι χιλιάδες άστεγοι και νεόπτωχοι, συνθέτουν το νέο σκηνικό, μιας Ελλάδας εξαθλιωμένης. Μιας Ελλάδας που δέχεται καθημερινά χτυπήματα από τον διεθνή τύπο για ανικανότητα να χειριστεί την κρίση, αλλά κυρίως το καλύτερο σενάριο για όλους αυτούς να είναι η χρεοκοπία της χώρας.

Ξεχάστε την Ελλάδα που ξέραμε. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο με το χθες. Οι παλαιότεροι έχουν ζήσει σε συνθήκες φτώχειας, οι νεοέλληνες όμως θα πρέπει να προσαρμόσουν τη ζωή τους σε νέα δεδομένα. Αν και σύμφωνα με τις στατιστικές το κύμα μετανάστευσης των νέων-και όχι μόνο- πλησιάζει τα όρια της δεκαετίας του 1960.
Το χειρότερο όμως όλων είναι-και δεν πρέπει να το επιτρέψουμε με τίποτα-ότι τα κοράκια οι δανειστές μας, εκτός των άλλων ζητάνε και την Εθνική μας Κυριαρχία. Δυστυχώς ζούμε μία νέα μορφή δικτατορίας, ανίκανων πολιτικών να υπερασπιστούν τα δίκαια της χώρας και του Ελληνικού λαού.

Ενός λαού που από τη μεταπολίτευση και μετά, του έλεγαν λιτότητα και πάλι λιτότητα. Μετά τη δεκαετία του 1990, οι τράπεζες άνοιξαν τις κάνουλες και έδιναν δάνεια στεγαστικά, καταναλωτικά, πιστωτικές κάρτες-ο σημερινός πρωθυπουργός κ. Παπαδήμος μη εκλεγμένος από τον Ελληνικό λαό, σε συνέντευξη του στα ΝΕΑ το 2000, έλεγε προς τους τραπεζίτες, δώστε χρήματα στους Έλληνες-μόνο που δεν έλεγε πως θα τα ξεπληρώσουν.. Ποτέ δεν είπαν στον λαό την αλήθεια ότι ζούμε με δανεικά και ότι κάποια μέρα θα φτάναμε εδώ που φτάσαμε σήμερα…στον πάτο του βαρελιού.
Δυστυχώς, ξεχάστε την Ελλάδα που ξέραμε…

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα