Βροχή τα γκολ σε Αγγλία

17:42 14/1/2012 - Πηγή: 24wro
Με την Αγγλία και τα πολλά γκολ θα ασχοληθούμε... στο κουπόνι του Σαββάτου (14/1). Επίσης θα ψάξουμε για δύο μεγάλες αποδόσεις στην Ελλάδα, ενώ ίσως να τιμήσουμε και ένα καλοπληρωμένο διπλό στην Ιταλία.

Ίπσουιτς-Μπλάκμπουλ

Πολλά γκολ σημειώνουν στα παιχνίδια τους οι Ίπσουιτς και η Μπλάκμπουλ. Πολύ άνετα μπορεί να ξεφύγει το σκορ σε αυτό το ματς. Εμείς θα πάμε με το over
και για τους πιο τολμηρούς στα 4 έως 6 γκολ.

Εκτίμηση: over

Μίλτον Κ.Ν.-Καρλάιλ

Μία από τα ίδια με το ματς της Ίπσουιτς. Σκοράρουν και οι δύο ομάδες συνεχώς και έτσι θα πάμε στο over. Επίσης όποιος θέλει να ρισκάρει ας ποντάρει στο 4 έως 6 γκολ.

Εκτίμηση: over

Μπρίστολ Ρόβερς-Κρόουλι

Εδώ υπάρχει φαβορί και δεν είναι άλλο από την Κρόουλι. Επειδή όμως ποντάρεται πολύ και οι γηπεδούχοι σκοράρουν, θα πάμε για πιο σιγουριά με το να σκοράρουν και οι δύο.

Εκτίμηση: goal goal

Νορθάμπτον-Σάουθεντ

Και εδώ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι η Σάουθεντ. Οι γηπεδούχοι όμως σκοράρουν και γι αυτό τον λόγο θα πάμε στην σιγουριά του over.

Εκτίμηση: over

Τσέλτεναμ-Όλντερσοντ

Δυνατή έδρα η Τσέλτεναμ, αρκετά αδύνατη εκτός η Όλντερσοντ. Η φόρμα είναι επίσης υπέρ των γηπεδούχων, θα πάμε με τον άσο.

Εκτίμηση: 1

Μετά από την βασική μας πρόταση, θα ήθελα να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σε δύο ελληνικά ματς. Στο ΑΕΚ-Ξάνθη φοβάμαι ότι θα έχουμε έκπληξη και το Χ2 των Ακριτών πληρώνει πολύ καλά. Επίσης στο Ολυμπιακός-Λεβαδειακός δίνει ένα γκολ πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους. Οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν χωρίς τους Τζιμπούρ, Πάντελιτς και Τοροσίδη. Γιατί να μην κάνουν μια νίκη με ένα γκολ διαφορά, όπου θα μας δώσουν το μεγάλο σε απόδοση στοιχηματικό Χ; Από Ελλάδα πολύ καλό επίσης είναι το No Goal στο ΟΦΗ-Δόξα Δράμας. Τέλος πολύ καλό είναι και το διπλό της Ρόμα μέσα στην Κατάνια για ζητούμενο.

Εμείς ασχοληθήκαμε με εννιά παιχνίδια για όλα τα γούστα. Η επιλογή δικιάς σας…
bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα