Βρέθηκε η ασυνείδητη οδηγός αλλά κάνει την… ανήξερη!

12:12 8/9/2012 - Πηγή: 24wro

Τρεις ημέρες μετά τον βαρύτατο τραυματισμό ενός μοτοσικλετιστή στην... Τρίπολη τον οποίο εγκατέλειψε αβοήθητο το βράδυ της Τρίτης, η ασυνείδητη οδηγός εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που αξιοποίησαν τις περιγραφές που είχαν δώσει αυτόπτες μάρτυρες. Όμως, έκανε την… «πάπια» υποστηρίζοντας πως δεν ήταν αυτή που προκάλεσε το ατύχημα!

Ωστόσο, οι μαρτυρίες ήταν καταλυτικές. Πολλοί είχαν καταγράψει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου της, ενώ αρκετοί την είδαν να σταματά σε μικρή απόσταση από το σημείο της σύγκρουσης και να στέλνει ένα συγγενικό της πρόσωπο να διαπιστώσει αν ο νεαρός
οδηγός της μηχανής ήταν ζωντανός!

Το άτυχο θύμα της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και όλο του σώμα, ενώ έχει υποστεί και κατάγματα στα χέρια όπου του έχουν τοποθετηθεί λάμες! Αν και η δράστιδα εξακολουθεί να αρνείται ότι προκάλεσε το τροχαίο, η δικογραφία σε βάρος της διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Τρίπολης για τα περαιτέρω.

*** Την ίδια ώρα, η Τροχαία Πύργου αναζητά έναν ακόμη ασυνείδητο οδηγό με λευκό αυτοκίνητο που παρέσυρε μια ηλικιωμένη γυναίκα έξω από το σπίτι της στην είσοδο του Κατακόλου και την εγκατέλειψε τραυματισμένη! Η άτυχη γυναίκα είχε βγει από το σπίτι της για να αφήσει μια σακούλα με σκουπίδια στον κάδο απορριμμάτων και το διερχόμενο αυτοκίνητο την παρέσυρε ενώ διέσχιζε τον δρόμο, μπροστά σε αρκετούς αυτόπτες μάρτυρες. Ωστόσο, ο οδηγός δεν σταμάτησε για να τη βοηθήσει αλλά συνέχισε την πορεία του!
protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα