Βρες τον αριθμό της σχέσης σου, διάβασε την πρόβλεψη αριθμολογίας και καλυτέρεψε την σχέση σου!

14:56 21/1/2012 - Πηγή: 24wro
Η αριθμολογία μπορεί να μας αποκαλύψει όχι μόνο... σημαντικά στοιχεία για την προσωπικότητά μας και το μέλλον μας, αλλά μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε ακόμα καλύτερα τις σχέσεις μας!Μία έγκυρη και απόλυτα ακριβής μέθοδος αριθμολογικής πρόβλεψης είναι η εύρεση του αριθμού της σχέσης μας που μπορεί να μας δώσει πολλά στοιχεία και να μας βοηθήσει να κάνουμε τον αισθηματικό μας δεσμό ακόμα καλύτερο!

Βρες λοιπόν τον αριθμό της σχέσης σου και διάβασε μία αναλυτική πρόβλεψη αριθμολογίας, που θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία της σχέσης σου!

ΠΩΣ
ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΣΟΥ
Για να βρεις τον αριθμό της σχέσης σου αρκεί να προσθέσεις όλα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς σου με την ημερομηνία γεννήσεως του συντρόφου σου. Ο αριθμός που θα προκύψει θα πρέπει να είναι από το 1-9. Για αυτό αν το άθροισμα που θα βγάλεις είναι διψήφιο νούμερο, θα πρέπει να προσθέσεις ξανά τα δύο ψηφία του αποτελέσματος. Ακολούθησε τις οδηγίες μας, σύμφωνα με τα παραδείγματα που σου παραθέτουμε!

Παράδειγμα 1
Η Κατερίνα έχει γεννηθεί 15/2/1984 και ο Μανώλης έχει γεννηθεί 20/6/1976. Για να βρούμε τον αριθμό της σχέσης τους κάνουμε το εξής:

Προσθέτουμε όλα τα ψηφία και των δύο ημερομηνιών γεννήσεως:
1+5+2+1+9+8+4+2+0+6+1+9+7+6 = 61
Το άθροισμα που προκύπτει είναι μεγαλύτερο 9, για αυτό και στη συνέχεια προσθέτουμε τα δύο ψηφία του αποτελέσματος που προέκυψε: 6+1 = 7

Ο αριθμός της σχέσης της Κατερίνας και του Μανώλη είναι το 7

Παράδειγμα 2
Η Ελένη έχει γεννηθεί 1/12/1970 και ο Κώστας έχει γεννηθεί 30/8/1965.
Για να βρούμε τον αριθμό της σχέσης τους κάνουμε το εξής:
Προσθέτουμε όλα τα ψηφία και των δύο ημερομηνιών γεννήσεως:
1+1+2+1+9+7+0+3+0+8+1+9+6+5=53

Το άθροισμα που προκύπτει είναι μεγαλύτερο 9 για αυτό και στη συνέχεια προσθέτουμε τα δύο ψηφία του αποτελέσματος που προέκυψε: 5+3=8

Ο αριθμός της σχέσης της Ελένης και του Κώστα είναι το 8

Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΣΟΥ

Αριθμός σχέσης 1
Από την πρώτη στιγμή που βρεθήκατε νιώσατε μια ακαταμάχητη έλξη και κανένας από τους δύο δεν μπορούσε να αντισταθεί στα δυνατά συναισθήματα που δημιουργήθηκαν ανάμεσά σας! Ο έρωτάς σας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κεραυνοβόλος, παθιασμένος και εκρηκτικός!

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα της σχέσης σας είναι η παρόρμηση, δηλαδή βιάζεστε και οι δύο από την πλευρά σας η σχέση αυτή να έχει πολύ γρήγορους ρυθμούς. Μαζί μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές εμπειρίες και η σχέση σας να είναι διαρκώς μία περιπέτεια που θα σας χαρίσει μοναδικές συγκινήσεις! Ο ενθουσιασμός που διακρίνει και τους δύο μπορεί να σας οδηγήσει σε επιπολαιότητες, γι' αυτό θα χρειαστεί και από τις δύο πλευρές κάποιες στιγμές να συγκρατείστε και να αφήνετε το χρόνο να χαράξει την πορεία του δεσμού σας! Οι εγωισμοί και η τάση που έχετε και οι δύο να επιβάλλεται ο ένας στον άλλον, μπορούν να δημιουργήσουν
Keywords
Τυχαία Θέματα