Βραζιλία: Σπουδαίο ματς στο «Μπέιρα Ρίο»

14:05 17/7/2011 - Πηγή: 24wro
H Ιντερνάσιοναλ φιλοξενεί την Σάο Πάολο στο Πόρτο Αλέγκρε στο σημαντικότερο... από τα τρία σημερινά ματς της 10ης αγωνιστικής του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ 

Ιντερνάσιναλ : Ανώμαλη προσγείωση ήταν για την ομάδα του Ρομπέρτο Φαλκάο η ήττα 2-0 από τη Βάσκο ντα Γκάμα εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική καθώς και η μεσοβδόμαδη 1-0 επίσης μακριά από την έδρα της κόντρα στην πρωτοπόρο Κορίνθιανς. Η Ιντερνάσιοναλ έχει τη 2η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος αλλά ο τεχνικός της που δεν έχει νέα
αγωνιστικά προβλήματα ζητάει περισσότερα μετά την αφλογιστία των δύο προαναφερθέντων αγώνων.
Σάο Πάολο: Με τον Μίλτον Κρους υπηρεσιακό τεχνικό η Σάο Πάολο επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών με το νικηφόρο 2-1 επί της Κρουζέιρο. Μπήκε έτσι τέλος σε ένα σερί τριών αγώνων με ισάριθμες ήττες. Παραμένει εκτός μάχης ο λαβωμένος Λουΐς Φαμπιάνο ενώ απουσιάζει και ο Λούκας με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας και υπάρχουν και τουλάχιστον δύο ακόμα απουσίες εξ αιτίας τραυματισμού.

Tips 
• Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 27 φορές στο παρελθόν και έκαστη έχει από 10 νίκες με την Ιντρνάσιοναλ να έχει ένα γκολ παραπάνω από την αντίπαλο της (37 έναντι 36). Πέρυσι στο δρόμο για την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στα ημιτελικά της διοργάνωσης με την Ιντερνάσιοναλ να επικρατεί χάρη στο εκτός έδρας γκολ (νίκη 1-0 και ήττα 2-1 στο Σάο Πάολο).• 

ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΜΠΑΪΑ 
Κρουζέιρο: Τέλος σ’ ένα σερί τριών νικών και πέντε παιχνιδιών δίχως ήττα έβαλε για την Κρουζέιρο το σε βάρος της 2-1 εκτός έδρας από τη Σάο Πάολο. Τα προβλήματα πάμπολλα για τον τεχνικό της που δεν θα έχει στη διάθεση του τόσο τον διεθνή με την Ουρουγουάη στο Copa America Βικτορίνο και τον τιμωρημένο Ζιλ αλλά και 2-3 ακόμα παίκτες εξ αιτίας τραυματισμού. Υπάρχουν όμως και λίγες επιστροφές.



Μπαΐα: Έμεινε για 3ο ματς δίχως νίκη και για 2ο διαδοχικό κόλλησε στην ισοπαλία , αυτή τη φορά μ’ αντίπαλο τη Μποταφόγκο εκτός έδρας. Υπάρχουν 1-2 απουσίες εξ αιτίας τραυματισμών αλλά επιστρέφουν πολλοί περισσότεροι παίκτες μειώνοντας σημαντικά τους πονοκεφάλους του τεχνικού της.

Tips 
* Έχουν αναμετρηθεί μόλις πέντε φορές στο παρελθόν με την Κρουζέιρο να είναι αήττητη μέχρι τώρα και μάλιστα έχει και τέσσερις νίκες. Τελευταία τους αναμέτρηση ήταν το 2003 όταν η Κρουζέιρο στο δρόμο για τον τίτλο είχε σαρώσει 7-0 εκτός έδρας την αντίπαλο της.


ΣΕΑΡΑ – ΑΜ. ΜΙΝΕΪΡΟ

Σεαρά: Έγινε η πρώτη ομάδα που εμπόδισε την Φιγκεϊρένσε να νικήσει εντός έδρας. Ο τεχνικός της Μανσίνι που δεν θα έχει στη διάθεση του τρεις παίκτες εξ αιτίας τραυματισμών και τον τιμωρημένο Βισέντε έμεινε ικανοποιημένος μόνο από την εμφάνιση όχι από το αποτέλεσμα της ομάδας του.

Αμ. Μινέιρο: Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τη γειτονική Ατλέτικο Μινέιρο εκτός έδρας. Παρέμεινε έτσι για δίχως τη χαρά της νίκης για 7ο σερί ματς και η διοίκηση προχώρησε σε απόλυση το
Keywords
Τυχαία Θέματα