Βουνά κοκαΐνης κατανάλωνε ο Ντέιβιντ Μπάουι

19:55 3/4/2011 - Πηγή: 24wro
Μια νέα βιογραφία για τον διάσημο τραγουδιστή Ντέιβιντ Μπάουι έρχεται να ρίξει φως... στη σεξουαλική του ζωή αλλά και στη χρήση ναρκωτικών που έκανε στο παρελθόν.

Ο συγγραφέας του βιβλίου τονίζει πως με τη ζωή που έκανε ο τραγουδιστής είναι θαύμα που είναι ζωντανός και πλέον απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές με τη δεύτερη γυναίκα του και τα παιδιά που έχει αποκτήσει.

Σύμφωνα με το βιβλίο του Πολ Τράινκα, «David Bowie,
the definitive biography», ο τραγουδιστής κατά τα πρώτα του βήματα στη δισκογραφία του άρεσαν οι άνδρες ενώ καμία αιθέρια ύπαρξη δεν ένιωθε ασφάλεια στο πλευρό του.

Στη βιογραφία αναφέρεται επίσης το ακόλουθο παράδοξο, σύμφωνα με την Espresso: O Μπάουι πριν την κυκλοφορία του Space Oddity γνωρίστηκε με την πρώτη γυναίκα του Άντζι η οποία είχε και εκείνη σχέση με τον παραγωγό Κάλβιν Λι. Μάλιστα, η σχέση τους δεν είχε το γνώρισμα της αποκλειστικότητας αφού παρόλο που συζούσαν στο Νότιο Λονδίνο μπαινόβγαιναν καθημερινά διάφοροι εφήμεροι εραστές.

Ωστόσο, παρά την ελεύθερη σχέση που διατηρούσαν παντρεύτηκαν μέσα σε 12 μήνες.

Όσον αφορά τη σχέση του Μπάουι με τα ναρκωτικά, ο συγγραφέα έγραψε ότι: «Κανείς δεν είχε δει ποτέ πόσο μεγάλα βουνά κοκαΐνης κατανάλωνε ο Μπάουι».
Keywords
Τυχαία Θέματα