Βγήκε από την φυλακή και το ξαναέριξε στην παλιά του τέχνη

08:41 19/11/2011 - Πηγή: 24wro
Εξιχνιάστηκαν 9 περιπτώσεις κλοπών στην Μεσσηνία , μετά από αστυνομική έρευνα της...
Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ συνελήφθη χθες στην Καλαμάτα ένας 33χρονος Έλληνας και παλιός γνώριμος της Αστυνομίας για κλοπές. Ειδικότερα, την Τετάρτη το απόγευμα, στην Μεσσήνη Μεσσηνίας, άγνωστος δράστης, μπήκε σε φροντιστήριο και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Μετά από αστυνομική
έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Καλαμάτας προέκυψε, ότι την κλοπή είχε διαπράξει, ο 33χρονος, ο οποίος και συνελήφθη, χθες εντός των ορίων του αυτοφώρου. Επιπλέoν, από την έρευνα προέκυψε ότι ο 33χρονος είχε διαπράξει κλοπές από τον Φεβρουάριο μέχρι τώρα από φροντιστήρια, σταθμευμένα αυτοκίνητα, καταστήματα, ακόμα και μέσα σε μία Ιερά Μονή. Συνολικά από την δράση του, αποκόμισε το χρηματικό ποσό των 10.190 ευρώ, ενώ ερευνάται και η περαιτέρω συμμετοχή του σε διάπραξη ανάλογων περιπτώσεων.

Ο 33χρονος πρόσφατα αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους, από τις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου, όπου εξέτισε ποινές για τα ίδια αδικήματα. Ο δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ τις έρευνες και την προανάκριση, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα