Β. ΚΑΡΡΑΣ: Τα πληρωμένα ζευγάρια και η παγκοσμιοποίηση

18:01 27/1/2012 - Πηγή: 24wro
Λίγες μέρες πριν την έναρξη του νυχτερινού σχήματος στο Teatro όπου τραγουδά ο Βασίλης Καρράς...
μίλησε στο ΕΓΩ Weekly για την αθλητική εφημερίδα που ετοιμάζει, τον κουμπάρο του Αχιλλέα Μπέο, τον Θοδωρή Ζαγοράκη αλλά και για τα πληρωμένα ζευγάρια.
Για τη δήλωση που είχε κάνει τις προάλλες για τα πληρωμένα ζευγάρια ο ίδιος εξήγησε ότι: "Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του '70 δεν υπήρχε. Μετά τα πράγματα έγιναν κάπως δήθεν. Δυστυχώς μπήκαμε όλοι σε αυτή την παγίδα. Άλλοι
από περιέργεια και άλλοι κατ' ανάγκη. Με την παγκοσμιοποίηση έγιναν όλα άνω κάτω. Όπως σε όλους τους χώρους έτσι και στο δικό μας υπάρχουν πολλές φούσκες. Αλλά υπάρχουν και πολλά παιδιά που αγωνίζονται σκληρά για να βρουν το δρόμο τους".
Όσο για την οικονομική κρίση και πως βλέπει τη νέα γενιά ο ίδιος δεν εμφανίζεται και τόσο αισιόδοξος... "Δυστυχώς δύσκολα θα βρουν το δρόμο τους. Τα περισσότερα ζουν ένα όνειρο που είναι χτισμένο πάνω στην άμμο. Βλέπω ας πούμε τη δική μου δουλειά. Κάποτε δουλεύαμε 7 μέρες την εβδομάδα και τώρα φτάσαμε στο διήμερο για να πούμε στο τέλος ότι και μόνο μια μέρα είναι καλή. Αναλογικά με τον πληθυσμό της χώρας η οικογένεια των μουσικών είναι πάρα πολύ μεγάλη. Είμαστε υπεράριθμοι. Τα όπλα για να πετύχεις στη δική μας δουλειά δεν είναι πολλά. Μόνο να αγαπάς αυτό που κάνεις".

Μέχρι στιγμής δεν είναι σίγουρος αν τελικά θα καταφέρει να εκδώσει την αθλητική εφημερίδα που έχει στα σχέδια του.
"Είμαι ακόμα στην προσπάθεια δεν ξέρω αν θα γίνει. Συζητώ με κάποιους φίλους για να δημιουργήσουμε μια αθλητική εφημερίδα με λίγες πολιτικές σελίδες. Είναι ντροπή για την πόλη μας να μην έχει μια εφημερίδα. Έκλεισαν η μια μετά την άλλη. Να λέμε μια καλημέρα μεταξύ μας έστω και μέσα από αυτή", τόνισε.
Για την κίνηση του κουμπάρου του Αχιλλέα Μπέου να του μεταβιβάσει τις μετοχές του ο τραγουδιστής σχολίασε: "Ποτέ δεν έγινα πρόεδρος ομάδας και δεν μου αρμόζει αυτός ο τίτλος γιατί δε γνωρίζω από ποδόσφαιρο. Ο κ. Μπέος είναι κουμπάρος μου. Μου ζήτησε τη βοήθειά μου και τον στήριξα όσο μπορούσα" και συνέχισε "Όταν βρίσκω χρόνο τον επισκέπτομαι. Είναι πικραμένος".
"Υπάρχει άνθρωπος που μπήκε σε αυτόν τον χώρο και δεν αποδοκιμάστηκε; Αφού έτσι λειτουργεί ο χώρος", ήταν το σχόλιό του για τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης.
Keywords
Τυχαία Θέματα