Β. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ: Αποκτάμε χαρακτήρα νικητή

00:01 14/12/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Άρης δεν τα κατάφερε απέναντι στη Νίμπουργκ εκτός έδρας με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή...
να μένει ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του.
Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΡΗΣ FM 92,8» και στην αρχική του τοποθέτηση, είπε: «Είμαι λίγο προβληματισμένος αλλά από την άλλη αυτή η ομάδα αποκτά χαρακτήρα νικητή. Αρχίζει και μαθαίνει να επιβάλει τις αρχές που θέλει στο παιχνίδι σε θέματα ρυθμού. Στο τέλος όμως με στενοχώρησαν. Είναι ένα κομμάτι που το δουλεύουμε πάρα πολύ και περιμένουμε αυτή τη βελτίωση να
τη δούμε και στην πράξη».
Συνεχίζοντας την τοποθέτηση του, ο προπονητής του Άρη ανέφερε: «Αν κάνουμε ένα φλας μπακ στα παιχνίδια του τελευταίο μήνα, θα δούμε ότι σε όλα έχουμε ολιγωρίες, κακές άμυνες και παράβαση των κανόνων των παιχνιδιού μας. Κρατάμε τα 38 λεπτά που προηγηθήκαμε και μαζί με τους συνεργάτες μου θα αναλύσουμε τα τελευταία δύο, ώστε να μεταφέρουμε στα παιδιά το πνεύμα του νικητή που αναπτύσσεται ήδη μέσα τους. Τα παιδιά χτίζουν χαρακτήρα. Έχουμε την απειρία μας και θέλουμε βελτίωση σε κάποιους τομείς. Δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε την προσπάθεια που κάνουν. Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα για δύο παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα. Έχουμε παρουσιάσει βελτίωση και δεν μιλώ μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και για την νοοτροπία. Είναι νέα παιδιά και πρέπει να τα στηρίξουμε. Δημιουργούμε μια ομάδα που τα επόμενα χρόνια θα διεκδικεί το Πρωτάθλημα και ας φαίνεται σε κάποιους παράλογο».
Όσον αφορά τη Νίμπουργκ, τόνισε: «Παίξαμε με μια ομάδα που έχει έξι Αμερικανούς, με ιδιαίτερες καριέρες και έχει δεκαπλάσιο προϋπολογισμό από εμάς. Χάσαμε στις λεπτομέρειες, αλλά από τη στιγμή που φαίνεται η προσπάθεια, εγώ είμαι αισιόδοξος».
Για τους οπαδούς του Άρη που βρέθηκαν στην Τσεχία: «Μας έδωσαν κουράγιο και μας άλλαξαν τη διάθεση. Θέλαμε τους χαρίσουμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε».
Μιλώντας για τα επόμενα δύο σημαντικά παιχνίδια με Ηλυσιακό και Ρουντούπις και στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Άρη, ο Αλεξανδρής έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Τώρα χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου και με τον Ηλυσιακό αλλά και με τη Ρουντούπις όπου θέλουμε να κερδίσουμε έστω και με ένα πόντο για να πάρουμε την πρόκριση».
sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα